Moj najvažniji zadatak je da budem ono što jesam

Naš najvažniji zadatak u životu je da budemo ono što jesmo.

Kada smo zaista ono što jesmo, kada živimo kao dete bezuslovne ljubavi, prepuštamo se životu, imamo beskrajno poverenje i svaki dan biva ispunjen nekom čarolijom koju ne mogu ni da objasnim, ali me ona iznova i iznova dovodi u stanje zadivljenosti.

“Budi kao dete”, Bog reče.

Za mene ta rečenica znači isto što i “Budi ono što jesi” i ovom prilikom želim to da pojasnim, jer me je nekada ta rečenica zbunjivala.
Biti ono što jesam – za mene znači da 100% iskreno i sa ljubavlju, izražavam svoje misli i emocije i u skladu sa njima delam, bez obzira na to kako će drugi reagovati, tj. kakav će biti ishod. Kada osetim da nešto treba da se kaže – kažem. Nema prećutkivanja, nema “belih laži”, ali ni nametanja svog mišljenja.

Na taj način dozvoljavam životnoj energiji da teče kroz mene, bez blokada. Kada u meni nema blokada, moj život teče.
To je to, kraj! Upravo tako dolazi jasnoća, tada prestaju sva pitanja i zbunjenost, a mudrost stiže iz našeg srca iako je ne tražimo 

Kada je tako, savršeno igramo svoju ulogu u beskonačnom orkestru Univerzuma, svako svira svoj instrument i tako dozvoljavamo drugima da sviraju svoj.

Kada smo mi inspirisani i radimo pravu stvar u trenutku, onda i drugi bivaju inspirisani da rade prave stvar.
Kada smo mi slobodni, svi ostali su slobodni.
Kada smo mi u Raju, svi ostali su u Raju.

I kada nisu – nismo ni mi, jer na najdubljem nivou, svi smo jedna porodica. To je pravi trenutak (kao i svaki drugi) da kažemo: “Žao mi je, oprosti molim te, hvala ti, volim te” 

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.