Ja zaslužujem da vodim veličanstven život!

Da li smo spremni da oprostimo sebi i oslobodimo se duboko potisnutih osećaja krivice i uloge žrtve? Lično iskustvo mi govori da tek kada to učinimo, dajemo sebi dozvolu da živimo veličanstvenu verziju svog života!

Da li vi živite veličanstvenu verziju svog života? Ukoliko je odgovor “ne”, možda nosite mnogo krivice u sebi, a da toga niste ni svesni. Postavite sebi sledeća pitanja:

 • Da li se često osećate kao nemoćna žrtva u životu?
 • Da li često verujete da od vas ništa ne zavisi i da nemate mogućnosti da promenite situaciju koja vam se ne dopada?
 • Da li se često dešava da sami sebe fizički ili emotivno povredite, ili vas prosto, život često povređuje?
 • Da li često krivite druge ljude?

Obratite pažnju na misli koje se upravo sada pojavljuju u vašem umu, možda se pojave sećanja na neke davne događaje. Sve su to znaci podsvesnog programa žrtve koja traži da bude povređena, jer u podsvesti veruje da je za nešto kriva i da je nužno da za to bude kažnjena.

Ukoliko ste spremni da se oslobodite podsvesnih programa koji vam više ne koriste, pozivam vas u novu inspirativnu akciju (bar mesec dana) u kojoj ćemo u svoj život uvesti divnu afirmaciju:

JA ZASLUŽUJEM DA VODIM VELIČANSTVEN ŽIVOT!

Podeliću sa vama i ideju koja meni daje najbolje rezultate u oslobađanju od starih programa i usvajanju novih, koji su u skladu sa našom prirodom bezuslovne ljubavi i beskonačnih mogućnosti. Možete to raditi na ovaj, ili neki svoj način.

 1. Ujutro, provedite 5-10 minuta u meditaciji, ponavljajući u sebi afirmaciju i tako se pripremite za svoj dan.
 2. Takođe, neko vreme poklonite opuštanju svog tela kroz meditaciju čišćenja i balansiranja energetskih centara (čakri).
 3. Zatim upišite u svesku nekoliko puta afirmaciju koju usvajate u ovom periodu.
 4. Tokom dana nastojite da budete što svesniji i primetite situacije koje će vas vući da reagujete na stari način (u ovom konkretnom slučaju, da ne zaslužujete da vodite veličanstven život). Čim primetite nemir u sebi, tj. da stari obrazac odlučuje umesto vas, vratite se u svoj unutrašnji mir, ponovite svoju afirmaciju i reagujte na način koji je u skladu sa njom.
 5. Uveče uradite meditaciju povezivanja sa unutrašnjim detetom, kroz koju se oslobađate svega što vam više ne služi.
 6. Zapišite u svesku ono što ste primetili tokom dana, a što vam izgleda kao da je u direktnoj vezi sa vašim radom na sebi (jer zaista i jeste). To će pomoći u procesu osvešćivanja i povezivanja, te tako pospešiti i produbiti transformaciju. 
 7. Od srca čestitajte sebi, upravo tako ćete dobiti snagu da istrajete!

Meditaciju sa unutrašnjim detetom možete naći na:

Slobodno preuzmite fotografiju sa afirmacijom sa ove stranice i postavite na svoj računar, kao jedan od podsetnika na ovu važnu životnu lekciju i uživajte u ovoj akciji.

Od srca vam želim veličanstven život!