Kada vaše reči dotaknu moje srce

Dragi ljudi, veoma često dobijam divne poruke o tome koliko vam je moj rad doprineo. Mnoge od vas nikada nisam video niti čuo, a javljate mi kako ste za nekoliko meseci ozdravili i promenili svoje živote. Znate, to mnogo raduje moje srce. Često poželim da to podelim sa svima, ali iz nekog razloga to ne uradim. Evo prilike da to promenimo.

Ovo je poruka koju sam dobio od devojke koja ima 23 godine, a koja se pre nekoliko meseci pojavila na mom dvodnevnom seminaru i delovala kao potpuno zalutala u duhovnost. Za samo dva dana, ona je toliko promenila svoje ponašanje da je to bilo čudesno. Potom je posetila i sedmodnevni seminar na Tari i to sa svojom rođenom sestrom.

Sa ogromnim uživanjem pratim njen veličanstveni rast, a takvu brzinu oslobađanja nikada nisam imao priliku da vidim. Nivo ljubavi koji ona emituje je fascinantan, način na koji sledi svoj osećaj, prepušta se i veruje sopstvenoj inspiraciji je zaista čudesan. Sada delim sa vama njene reči koje je ispisala pre nekoliko dana.

“Hvala ti što si u meni prepoznao ljubav. 🙂 Bio si mi zaleđina, a i mamac u tom nekom čupavom trenu… Vidi šta smo stvorili. Stvorili smo sreću. Svaki dan je dovoljno dug. Vreme je prijatelj. Novac saputnik. Ljubav istina. Svaka je akcija prava. Ljudi vole, voljeni su. Život je sjajan. Priroda isceljujuća. Telo jedro. Duh poletan. Spoljašnjost savršena. Unutrašnjost spokojna. Zabava neprestana. Duše srodne. Iskre pravedne. 
Pomogao si mi da osvestim svoju povezanost sa zemljom i nebom, i sa svom čarolijom koja svetluca okolo. Bože, Marko, kako je to otkrovenje ugodilo svemu u meni. Neke rečenice su mi ključne, tako jednostavne, istinite i moćne. Primile su se na mom tlu tako plodno i očistile svet, ulepšale.
Nula je za mene čistoća, urednost uma i duše, sloboda!  I onda me vrtlog ljubavi vodi u avanture, miluje i golica.
Čuva me, Marko, sigurna sam. Spremna sam.”

Verujem da ste uživali u ovim predivnim rečima i emocijama čiste ljubavi koje one nose. Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.