Nikad nismo probali – sigurno možemo

“Nikad nisam probala – sigurno mogu!” – reče Pipi Duga Čarapa.

Niste li i vi imali takvu, nepokolebivu veru kada ste bili dete? Nosili ste radost sa sobom kuda god da krenete i igrali se života.

Ali, da li ste i vi, kao i ja, kroz vreme – poverovali u neke druge priče i tako skrenuli sa svog puta radosti, hrabrosti, poverenja? Da li ste i vi poverovali da niste dovoljno dobri, da niste kreativni, da za ljubav treba da se ponašate na određeni način, da je život težak i da nešto “morate”?

Meni je bilo potrebno mnogo vremena da se vratim sebi i toj dečijoj radosti. Bilo je tu mnogo suza, opraštanja, opiranja i neprijatnih suočavanja sa samim sobom. Ali, vredelo je! Sada osećam da je svaki moj dan lepši i ispunjen čudima ljubavi. Od srca vam želim da ne časite časa i obratite pažnju na najvažniji odnos u čitavom Univerzumu – sa unutrašnjim detetom. Upravo na tom mestu počivaju mir, ljubav i radost.

Snimajući ovaj video, beskrajno sam uživao i verujem da ćete to osetiti i možda pronaći neke nove odgovore u sebi. Želim vam još jedan čaroban dan, ispunjen mirom, ljubavlju i radošću 🙂