Radionica “Kada sledimo svoje srce, živimo Raj na Zemlji”, Banja Luka


Mesto: Banja Luka

Vreme: 10. april, 17:30 – 21:30 h

Adresa: Hotel Jelena,
Jovana Dučića 25


Dragi moji, sa učenjem, duhovnim rastom i promenama koje su jedina sigurna stvar u našim životima – dolaze i nove inspirativne ideje u mom radu. Želim da podelim radost života sa vama, a ovog puta su na mojoj turneji Ljubljana i Banja Luka.

Ovu objavu pišem iz idiličnog, cvetnog italijanskog dvorišta u Milanu. Pre nekoliko godina u mom umu, na tren se pojavila sličica kako prvi primerak svoje knjige “Da li verujete u čuda?” (englesku verziju), predajem u ruke američkom autoru Joe Vitaleu. Za moj intelekt, to je bio neostvarivi san. A ipak, juče se desilo upravo to. Kada sam mu u ruke predavao knjigu, rekao mi je sa ogromnim osmehom da me se seća iz Madrida sa seminara “Being One”, te da će je sa radošću pročitati.

  • “I know who you are, Marko!”

Srce je udaralo još jednom kao da će iskočiti iz grudi. Radost deteta u meni je bila ogromna. Još jednom, nešto što je bilo samo “san”, postalo je realnost.

Oni koji prate moj rad znaju da su ovakvi događaji postali moja svakodnevica. Sada živim u stanju zadivljenosti. Ali, nije uvek bilo tako. Da bih mogao da živim na ovaj način, morao sam da svoj svet okrenem naopačke, da utišam svoj um i beskonačno poverujem svom srcu. Sada znam – apsolutno sva čuda su moguća! Moj božanski poziv je da inspirišem i vas da živite Raj za Zemlji i da vas podsetim da sve to i vi možete.

Pred vama je radionica na koju vas sa radošću pozivam, a vi – pratite osećaj u svom srcu i procenite da li je nešto ovakvo za vas. Ako vam je dosta planiranja, kontrole, straha, osećaja neispunjenosti – možda je vreme da počnete da živite u toku, sa poverenjem i fokusom na bezuslovnu ljubav.

Iako je svaka radionica potpuno jedinstvena i neponovljiva, ovo je njen osnovni program:

  • Meditacija za povezivanje sa unutrašnjim detetom
  • Meditacija “Čišćenje predačkih linija” – usmerena na čišćenje predačkih linija, balansiranje muške i ženske energije i ljubav prema sebi
  • Meditacija “Entitet i oslobađanje kreativnog izraza” – usmerena na oslobađanje stida, krivice, nemoći, svakog straha, te buđenje i slobodu kreativnog izražavanja i postojanja
  • Meditacija “Moj božanski dom” – potpuno nova, apsolutno čarobna meditacija koju ću po prvi put izvesti pred grupom. Ona će imati zadatak da osnaži spoznaju naše božanske prirode i oplemeni naše trenutke razigranošću i radošću

Druga i treća meditacija su izuzetno intezivne i rade se uz pranayama disanje. Ovakvo disanje ima zadatak da probudi uspavanu životnu energiju u nama i tako nam olakša da se oslobodimo davno potisnutih emocija tj. energetskih blokada. U prisustvu ogromne količine bezuslovne ljubavi, proces je u potpunosti bezbedan. Očekuje vas i mnogo zanimljivih inspirativnih priča, a verovatno i napadi smeha, koji isceljuju na najdubljem nivou.

Ukoliko i vi osetite zov vašeg srca i poželite da prisustvujete ovoj radionici, prijavite se porukom na: marko.maodus@gmail.com. 

Cena učešća je 40 evra.

Kako smo se proveli na jednoj od prethodnih radionica, možete videti na:Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje. 🙂