Radionica “Ja zaslužujem da vodim veličanstven život”, 25. mart, Rijeka


Mesto: Rijeka, tačnu adresu ćemo odrediti narednih dana

Vreme: 25. mart, 17:30 – 21:30 h


Dragi moji, pred vama je potpuno nova radionica, za koju je ideja nastala pre samo nekoliko nedelja – iz “ničega” (Nule, praznine). Kada nešto nastane na taj način, već znam – donosi nam novu radost, nove uvide, rast, uzbuđenje. Kako se to desilo?

Nakon doručka sa prijateljima, pri polasku u šetnju u sebi sam rekao: “Bože, jednom si mi rekao da mogu da učinim da Sunce prođe kroz oblake. A ovde nam je baš – baš oblačno. Ako može i ako je u skladu sa tvojom voljom, napravi nam da sunce bar malo prođe kroz oblake”.

Krenusmo u šetnju. Nije prošao ni minut, moj fokus je bio na bezuslovnoj ljubavi i sadašnjem trenutku, unutrašnjoj tišini. Odjednom, u trenu, kao čista misao – stigla je kompletna ideja za novu radionicu, sa nazivom i programom. 

Moje srce se obradovalo kao dete. Podigoh pogled sa širokim osmehom. Sunce se probijalo kroz oblake. U sebi rekoh:

  • Bože, vidi, opet si učinio da sunce prođe kroz oblake. Pa je l’ moguće da to ima veze sa onom mojom rečenicom od malopre?

U toj milisekundi, kraj mene je prošao automobil sa brojem 777. Prekrstih se. Nije bilo pitanja. Samo potpuna jasnoća i poverenje. 

Ako vas zanima ovakva vrsta života – u toku, sa ogromnim poverenjem i fokusom na bezuslovnu ljubav, možete pogledati i program radionice:

  • Meditacija za povezivanje sa unutrašnjim detetom
  • Meditacija “Čišćenje predačkih linija” – usmerena na čišćenje predačkih linija, balansiranje muške i ženske energije i ljubav prema sebi 
  • Meditacija “Buđenje i sloboda kreativnog izraza” – usmerena na oslobađanje stida, krivice, nemoći, svakog straha, te buđenje i slobodu kreativnog izražavanja i postojanja
  • Meditacija “Ja zaslužujem da vodim veličanstven život” – usmerena na oslobađanje uverenja o zasluživanju, spoznaju svoje vrednosti i sopstvene božanske prirode.

Meditacije su izuzetno intezivne i rade se uz pranayama disanje. Ovakvo disanje ima zadatak da probudi uspavanu životnu energiju u nama i tako nam olakša da se oslobodimo davno potisnutih emocija tj. energetskih blokada. U prisustvu ogromne količine bezuslovne ljubavi, proces je u potpunosti bezbedan. Očekuje vas i mnogo zanimljivih inspirativnih priča, a verovatno i napadi smeha, koji isceljuju na najdubljem nivou.

Ukoliko i vi osetite zov vašeg srca i poželite da prisustvujete ovoj radionici, prijavite se porukom na: marko.maodus@gmail.com. 

Cena učešća je 50 evra.

Kako smo se proveli na jednoj od prethodnih radionica, možete videti na:Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje. 🙂