Trenutak za proslavu!

Dragi moji, danas sa velikom radošću želim da vam zahvalim što pratite moj rad i širite ljubav, jer sve ovo ne bi bilo moguće bez vas!

Znate da često pominjem koliko je važno da volite sebe i čestitate sebi na svakom uspehu. Sada to činim i ja, jer želim da proslavim svoj uspeh i podelim ga sa vama. A sve se nekako desilo na poseban dan za mene – Aranđelovdan.

U jednom danu, broj pretplatnika na mom youtube kanalu je prešao 5000, broj pregleda video klipova je prešao 1 000 000, a broj minuta gledanja – 8 000 000 (to je negde oko 15 godina). U isto vreme, sva mesta za radionicu “Sveta ljubav” popunjena su u roku od dva dana, pa sam čak morao i da odbijem neke prijave. 

Kako je do nečega tako predivnog, što donosi toliku radost mom srcu, došlo?

Pre nekoliko dana, moja divna prijateljica i pisac, Nevena Rozga (autor romana “Život te čeka”), upitala me je šta bih poručio Marku koji je odlučio da napusti posao u školi pre dve godine. Kao iz topa, odgovorio sam da bih mu rekao:

  • Bravo! Ponosim se tobom! Tvoja hrabrost je veličanstvena! 

I tako sam nastavio da govorim Marku iz svakog narednog dana.

Neka ova kratka priča bude podrška svakome ko želi da zakorači u nepoznato, jer, osim straha, tamo vas čekaju i meka krila anđela. 🙂 Hrabro sledite svoje srce i pišite svoju životnu priču.

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.