Život me voli – ciklus završen!

Dragi ljudi, tačno je mesec danas od kada smo krenuli u akciju „Život me voli!“. Nadam se da ste u njoj istrajali i doživeli veoma zanimljivu i trajnu transformaciju. Za početak, želim da čestitam svima vama koji ste u njoj učestvovali, u bilo kojoj meri. Sada je ciklus kompletiran i vreme je da se osvrnete na protekli period i čestitate sebi.

Verujem da je bilo prijatnih, apsolutno čudesnih, ali i onih manje prijatnih iskustava. Na koji način ste ih videli? Da li ste tokom neprijatnih iskustava uspeli da se setite da se sve dešava za vaše najviše dobro i upitate se na koji način vas život voli pri takvom iskustvu? Često upravo u takvim situacijama stičemo veliku mudrost i postajemo alhemičari svog života, pretvarajući mrak u svetlo.

Ukoliko i dalje nemate osećaj da vas život voli, slobodno produžite vežbu još bar mesec dana. Znate, često se pominje rečenica: „Koliko si ljubavi spreman da primiš?“ i naš svesni odgovor je gotovo uvek „beskonačno“, ali naša podsvest često misli drugačije. To je zato što smo veoma dugo, nesvesno gradili obrasce zasnovane na strahu, pa nam mesec dana možda nije dovoljno da vidimo značajniju promenu. Posebno obratite pažnju ako često imate probleme sa levom stranom tela.

A sada, vreme je za kreativni rad, tj. pisanje! Ukoliko želite, od 5-10. novembra mi pošaljite opise vaših iskustava – šta se to sve dešavalo, na koji način ste to videli, šta ste novo spoznali i na koji način ste postali mudriji? Na koji način vas sada život više voli? Slobodno se raspišite, jer je upravo poenta u tim „sitnim“ događajima koje ste uspeli da povežete, razumete na novi način i vidite ih očima ljubavi. Ukoliko vam neki glas kaže da ne umete baš lepo da pišete i pokuša da odloži vašu akciju, ja bih vam rekao da mu se zahvalite i potom ipak uradite to, jer će kroz samo pisanje, vaši uvidi postati još snažniji i transformacija potpunija. Verujem da će vas takođe ispuniti i radost uspešno završenog ciklusa, iz koje dolazi dodatna pokretačka energija za naredni period.

Svoje priče pošaljite na marko.maodus@gmail.com. Ja ću ih sa radošću pročitati sve i dan nakon završetka akcije, 11.11. (zanimljiv datum?), nagraditi pet učesnika – koji će tako dobiti besplatne ulaznice za seminar „Put ka slobodi vodi kroz srce“, koji će biti održan 3.-4. decembra.

Želim vam čaroban dan!