Individualni rad

Da li ste i vi čuli rečenicu “Svi odgovori su u nama”? Ja jesam – mnogo puta, i čitavim svojim bićem verujem u nju. A ipak, toliko sam bio udaljen od sebe da dugo, uprkos svim naporima, jednostavno nisam uspevao da čujem glas svog srca i doprem do odgovora koje sam toliko dugo tražio. Jedno vreme sam kritikovao sebe zbog toga, čak sam i odbijao pomoć, a onda postao svestan da su i najveći duhovnici našeg sveta imali svoje učitelje.

Zahvaljujući posvećenosti i divnim učiteljima koji su se pojavljivali – uvek u pravom trenutku, danas mogu da kažem da slobodno živim svoju istinu i iz dana u dan pomeram svoje granice ljubavi, hrabrosti, unutrašnjeg mira, radosti i lakoće življenja. Sada ponosno mogu da kažem da svakodnevno inspirišem mnogo ljudi  kroz svoje reči ili video materijale.

Ukoliko ste u ovom trenutku neodlučni, sumnjate u sebe i život, u strahu ste da ne napravite pogrešan korak i jednostavno nemate poverenja u svoj unutrašnji glas i osećate da bi vam rad sa mnom doneo mnogo vrednosti – javite se i zakažite individualnu konsultaciju sa mnom, uživo ili preko skajpa.

Pojedinačne konsultacije

Konsultacije podrazumevaju energetski rad kroz meditativne procese.  Takav rad dovodi do oslobađanja emotivnog naboja i sticanja jasnoće. Trajanje je oko sat vremena, a sam proces je duboko transformativan i isceljujući.

Cena ovakvog rada je 10.000 dinara za stanovnike Srbije i 100 evra za stanovnike drugih zemalja. Individualni rad možete zakazati porukom na marko.maodus@gmail.com.

Mentorski rad (mesec dana)

Mentorski rad podrazumeva četiri individualne seanse od oko sat vremena (jednom na svakih sedam dana), te posebne vežbe svesnosti za svaku nedelju. Ovaj rad je sistematičan i može se i produžiti dokle bude potrebno, a ideja mi je da praćenjem vašeg rada pomognem u rastu nivoa svesnosti, kako biste došli do mesta gde možete biti sami svoj životni trener. 

Cena ovakvog rada je 33.000 dinara za stanovnike Srbije, ili 330 evra, za stanovnike drugih zemalja. Mentorski rad možete zakazati porukom na marko.maodus@gmail.com

Želim vam mir koji prevazilazi svako poimanje.