Radionica “Živi svrhom ispunjen život”, Beograd, 5. mart

Radionica „Živi svrhom ispunjen život“

Viktor Jeremić i Marko Maoduš

Vreme i mesto održavanja: 5. mart, 11-16h, Beograd, Višnjička 36

Viktor Jeremić je životni trener i motivacioni govornik za lični rast i razvoj. Upoznao sam ga tek nedavno i zaista se oduševio. Njegov uvek iskreni osmeh, životna radost i predivna pozitivna energija, najbolji su poziv da ga upoznate. Više o njemu možete pročitati na njegovoj facebook stranici: https://www.facebook.com/ViktorJeremicMotivacioniGovornik/?pnref=lhc

Na ovoj radionici, u veseloj atmosferi od Viktora ćete naučiti:

  • da motivišete sebe i izgradite neuništivo samopouzdanje
  • praktičnim tehnikama promenite raspoloženje i tok misli
  • da pravilno postavite ciljeve i ostvarite ih
  • o važnosti podsvesnog uma i kako njime upravljati

Živimo u vremenu kada je od presudne važnosti biti što bolji  u raznim oblastima kako bismo postigli uspeh u određenom polju i često zarad toga izgubimo sebe u svim tim naporima da postignemo više. Često zaboravljamo da uspeh u jednom segmentu života ne obezbeđuje automatski blagostanje u nekom drugoj, već dolazi do raznih problema kada ne povedemo računa o skladu uma, duha i tela, i to kroz sve aspekte života. Svetla tačka u svemu tome je što svako od nas ima neograničen potencijal za uspeh u bilo čemu, ali kroz određena pravila i načela kojih se treba držati u putovanju zvanom život.

Cilj ovog dela radionice je podstrek ljudima da kroz uživanje i radost ostvare svoje želje, promene stare obrasce razmišljanja i pređu preko svojih trenutnih limita, uz postavku otvorenog uma, a u cilju srećnijeg, ispunjenijeg i zadovoljnijeg života.

Potom ću vam ja govoriti na dve teme:

  • Zašto i kako preuzeti 100% odgovornosti za svoj život?

Danas veoma popularni zakon privlačenja radi u svakom trenutku, ali on ne privlači samo ono što želimo, već sve ono što jesmo. Obično mu se radujemo kada nam se dešava nešto što doživljavamo kao prijatno, ali ga zaboravljamo kada nas život iznenadi na naprijatan način. Uz duhovno učenje „Sedam ogledala starih Esena“, možemo na dubokom nivou razumeti na koji je to način „svet naše ogledalo“ i osloboditi se duboko ukorenjenih negativnih podsvesnih uverenja, koja se ponavljaju i izazivaju neprijatna iskustva u našem životu.

  • Ljubav prema sebi i opraštanje kao dar našem srcu

Iz raznih razloga, naučeni smo da voleti sebe nije dobro. Upravo zato, često čitavog života na razne načine očekujemo od okoline da nadomesti taj nedostatak ljubavi. Tek kada naučimo da na pravi način i redovno podržavamo i volimo sebe, moći ćemo iskreno da volimo i druge. Na tom putu, jedna od najvažnijih lekcija jeste opraštanje. Često odbijamo da oprostimo jer mislimo da time pomažemo nekom drugom, a ustvari nosimo otrov u svom srcu. Kada zavolimo praštanje, naše srce se otvara, postajemo slobodni i naš život menja iz korena.

Radionica će obilovati praktičnim vežbama i meditacijama u kojima ćete učiti da odgovore tražite u sebi. Dobićete i poseban priručnik koji ćemo kreirati samo za ovu priliku, kako biste mogli, kada god poželite – da se podsetite svega što smo naučili.

Cena učešća je 3000 dinara (za studente, uz indeks, važi posebna cena od 2000 dinara).

Za prijave i informacije, možete se javiti na marko.maodus@gmail.com

Prijave su obavezne.