Ako ti je potrebna moja pomoć…

Dragi moji, danas želim da podelim sa vama kreaciju koju smatram svojim najvećim darom našem svetu. U pitanju je zaista veličanstveni, dvanaestonedeljni program „Škola za čarobnjake“.

I nakon gotovo osam stotina besplatnih videa, mora tekstova, meditacija, nekada dobijem pitanje:

  • Imaš li neki savet za mene lično? Znam sve što treba, ali se plašim.

Ili komentar:

  • Probala sam tvoje meditacije, ali uznemirim se, pa odustanem.
  • Završila sam more kurseva, osećam se kao da stalno kopam, umorila sam se od svega.

Jasno mi je, kada nam je teško, kada smo prepuni emotivnih naboja – srce nam je zatvoreno i ne umemo da pronađemo jasnoću u sebi. Umesto svih odgovora, čini nam se da su sva pitanja u nama. A mir koji prevazilazi svako poimanje i život u toku – deluju kao misaona imenica.

Pitao sam mudrost u sebi kako da odgovorim na pravi način u ovim situacijama.

Odgovor je – od danas možete praktično primenjivati ceo program „Škola za čarobnjake“ za, lično smatram, simboličan iznos od sto evra. Ceo program možete preuzeti i koristiti do kraja života.

U njemu ćete pronaći dvanaest video lekcija, trajanja od najčešćete tri ili četiri sata, koja daju odgovore kako preuzeti odgovornost za sopstveni život, kako i zašto krenuti putem srca, kako doživeti, izraziti i transformisati svoje emocije. Kako oprostiti? Kako postaviti zdrave granice? Kako izgraditi blizak odnos sa Bogom? Kako živeti nežno i snažno istovremeno? Kako živeti u toku? Kako doći u stanje Nule? I mnogo toga još.  

Osim mudrosti koja je proistekla iz transformisanih iskustava, veličanstvenih životnih priča, nadahnjujućih čudesnih događaja, svake sedmice se radi drugačije meditativna vežba (nekada i više njih).

Meditacije možete preuzeti kao odvojene fajlove i koristiti ih po potrebi, kada završite kompletan program.

Neke od njih su veoma intezivne i aktivne (uključuju poseban način disanja, dizajniran za maksimalno otpuštanje toksičnih emotivnih naboja), dok su neke nežnije.

Ukoliko zaista osećate da vam je potrebna moja pomoć – moj odgovor je:

Preuzmite ovaj program i počnite da ga praktikujete.

Za sve dalje informacije, pošaljite mi mail na marko.maodus@gmail.com,

Želim vam mir koji prevazilazi svako poimanje.