Besplatno online predavanje i isceljujuća meditacija: Škola za čarobnjake

Utorak, 21.12.2021. od 21h

Dragi moji, pre nekoliko godina, nakon velikog broja potpuno čudesnih događaja – jednog jutra sam se probudio nadahnut zanimljivom idejom.

„Jednog dana treba da otvorim školu za čarobnjake.“

Naravno da sam se prvo zapitao ko sam ja da tako nešto sprovedem u delo. I oklevao sam.

Ali, život je bio strpljiv. Nije odustajao. Vodio me zaista neobičnom putanjom, kroz neverovatna, a nekada i teška iskustva, koja su me pripremila za ostvarenje sna.

Tek sada, kada pogledam unazad, mogu jasnije da razumem čitavu priču.

Dok se nisam naučio da prihvatam odgovornost za svoj život, moj prst je uvek bio uperen ka spolja. Uvek bih očekivao da se spoljašne okolnosti promene, kako bih bio zadovoljniji i srećniji. Zanimljivo, iako sam decenijama uporno istrajavao, ništa se nije menjalo. A onda  – onda me je nezadovoljstvo konačno primoralo na transformaciju.

Od tada, kada mi nešto ne odgovara u spoljašnjem svetu, moj fokus je usmeren „na unutra“.

Od tada, umesto da doprinosim žalbama, doprinosim rešenju problema.

Od tada, umesto da se žalim na televizijski program, odlučio sam da kreiram svoj youtube kanal.

Od tada, umesto da se žalim na „crnu hroniku“, kreirao sam emisije pod nazivom „bela hronika“.

I od sada, umesto da se žalim na sistem školovanja, odlučio sam da kreiram školu za čarobnjake.

U školi smo najčešće učili da pamtimo i interpretiramo podatke. Od toga u životu mnogo koristi nema. To su samo ocene na papiru.

Ali, šta činiti sa emocijama, kako prihvatati i voleti sebe i druge, te kako biti ispunjen, smiren i srećan, kako verovati i hrabro slediti svoje srce – toga nije bilo u programima.

U videu koji delim sa vama, ima i zaista čudesnih priča koje su me i navele na ovaj korak. Pogledajte ga, verujem da će vas nadahnuti.

Ako vam se dopadne, kliknite na to srce, podelite sa ljudima za koje verujete da će im značiti, ili sačuvajte ovu objavu, da vas podigne kada padnete.

Ukoliko poželite da saznate nešto više o čitavoj ovoj ideji, te kako da probudite čarobnjaka ili čarobnicu u sebi, prijavite se na ovo besplatno predavanje porukom na marko.maodus@gmail.com

Želim vam mir koji prevazilazi svako poimanje.