Četiri faze duhovnog razvoja

Dragi moji, pred vama je još jedan predivan video 🙂 Šta ću kad samo takve snimam 🙂

U njemu govorim o četiri faze duhovnog razvoja:

  1. Uloga žrtve – najčešći način života na našoj planeti, potpuna nesvesnost božanske ljubavi u sebi. Uplašeni smo, konstantno živimo u intelektu i najčešće smatramo svoj život posledicom nesrećnih okolnosti, ne verujemo da išta možemo promeniti.
  2. Osnaživanje – I dalje živimo u intelektu, ali smo poverovali da imamo snagu da transformišemo svoj život. To bi bio deo u kom ljudi naiđu na knjigu “Tajna” i primenjuju zakon privlačenja. Još uvek verujemo da ćemo sreću naći u materijalnim stvarima.
  3. Prepuštanje – Spoznaja da je naš intelekt svestan izuzetno malog dela onoga što se zaista dešava i prepuštanje tzv. višoj sili. To bi bila npr. primena Ho’oponopona, koji se zasniva na poverenju. Polako prepuštamo svoj život u ruke Božanstvu, osećamo sve veću ljubav i zahvalnost.
  4. Život u Nuli – Ovo je faza u kojoj dozvoljavamo da Ljubav živi kroz nas. Apsolutna posvećenost božanskoj inspiraciji, harmonija za nas i čitav naš svet. Čuda koja se dešavaju svakodnevno i umesto sinhroniciteta sada nastaje sinhronizacija – čuda koja slede čuda i nema kraja čudesima.

Uživajte u još jednom videu, a ja vam želim okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.