Dozvoli inspiraciji da te vodi

Dragi ljudi, sa velikom radošću želim da vas pozovem na potpuno nove i siguran sam, veoma uzbudljive radionice ličnog i duhovnog rasta koje organizujem ovog meseca!

Iskreno da vam kažem, za sada znam samo njihove naslove, znam da ćemo raditi na uklanjanju unutrašnjih blokada, otvaranju srca i učiti kako da budemo alhemičari svog života – transformisanjem straha u ljubav. Sve ostalo prepustićemo inspiraciji, a to znači da nas očekuje veoma zanimljiva avantura. Ukoliko vas ovakav rad privlači, bacite pogled na ove teme i izaberite one koje vam se dopadaju.

Radionica “Da li verujete u čuda?”, 12. april – 19h

Radionica “Kako da vodim nadahnut život?”, 19. april – 19h

Seminar “Put ka slobodi vodi kroz srce”, 22.-23. april, 10-17h

Radionica “Nikad nismo probali – sigurno možemo!”, 26. april – 19h

Zašto su važne ovakve radionice i seminari?

Duboko sam uveren da su svi odgovori u nama i da nam nikakvi materijali o ličnom i duhovnom rastu nisu NEOPHODNI! Ali, isto tako sam uveren da nam može biti mnogo lakše kada se sretnemo sa ljudima koji su prošli kroz iskustva slična našim i koji su pronašli određena rešenja. Na primer, dok olovka nije postojala, ljudima je bilo mnogo teže da pišu. Onda se nekome pojavila misao o olovci, zatim je tu ideju pretvorio u delo i to je olakšalo pisanje čitavom svetu. Isto važi i za ostale inspirativne ideje.

U jednom periodu u prošlosti, sakupljao sam more informacija sa raznih strana, dopalo mi se mnoštvo ideja, ali nije mi bilo lako da ih redovno i primenjujem. Prolazili su meseci i godine, a ja bih onda gubio motivaciju i pomišljao da “to kod mene ne radi”. Tek nakon što sam posetio neke događaje ovog tipa, oslobodio sam svoje srce i stekao poverenje u svoj unutrašnji glas. Od tada sve ide mnogo lakše. Duboko verujem da nam upravo ovakvi događaji mogu pomoći da se oslobodimo energija koje nas sputavaju i sa mnogo većom lakoćom i poverenjem nastavimo svoj rast, hrabro koračajući putem života.

Cena ovih radionica je samo 1000 dinara i ideja je da one budu dostupne svakome željnog rada na sebi.

Za one koji se odluče da se zaista zagledaju u sebe i na dubokom nivou transformišu svoj život – tu je seminar “Put ka slobodi vodi kroz srce”.
Detalje o seminaru možete saznati na: http://markomaodus.com/seminar-put-ka-slobodi-vodi-kroz-srce-3/

Radionice će biti održane u ulici Višnjička 36 u Beogradu.
Prijave su obavezne, na marko.maodus@gmail.com

Želim vam mir koji prevazilazi svako pojmanje.