Dvodnevni seminar “Put ka slobodi vodi kroz srce”

Da li ste ikada odlučili da promenite nešto u svom životu i potom naišli na brojne prepreke na svom putu? Da li ste nekada osetili da život jednostavno nije pravedan i odustali od ideja koje vam mogu promeniti život? Da li i dalje tragate za odgovorima van sebe i nikako da steknete poverenje u svoj unutrašnji glas? Da li ste i dalji zbunjeni i ne znate sa sigurnošću kojim putem da krenete?

Na ovom izuzetno snažnom seminaru ćemo imati priliku da na dubokom nivou razumemo svoje dosadašnje životno iskustvo zahvaljujući predivnom učenju „Sedam ogledala starih Esena“. Kroz praktične vežbe ćemo otpustiti suštinska ograničavajuća uverenja o životu i naučiti da svom srcu darujemo najveći poklon – opraštanje. Zatim ćemo se kroz različite vežbe oslobađati davno potisnutih emocija kao što su ljutnja, bes, krivica, tuga…, kako bismo dozvolili ljubavi da nas isceli. Potom ćemo proći i kroz zanimljive procese raskidanja vezanosti.

Drugog dana naučićemo čitav repertoar načina i različitih procesa kojima se možemo oslobađati podsvesnih uverenja (a koji se svi baziraju na prihvatanju 100% odgovornosti za sve što iskusimo u životu). Promenom podsvesnih uverenja zapravo menjamo značenje ili percepciju svojih iskustava, pa se suštinski menja i naše životno iskustvo.

Proći ćemo i kroz proces uspostavljanja harmoničnog odnosa sa novcem, koji često doživljavamo kao prepreku, a zapravo bi mogao da postane naš prijatelj u ovom životnom iskustvu.

Na kraju, iz stanja dubokog mira, kreiraćemo viziju veličanstvene verzije našeg života za koju ćemo sa poverenjem znati da dolazi iz našeg srca.

Program radionice:

  • Upoznavanje sa učenjem „Sedam ogledala starih Esena“  koje će nam na dubokom nivou pojasniti šta to zaista znači „Svet je naše ogledalo“.
  • Meditacija za povezivanje sa unutrašnjim detetom
  • Praktične vežbe opraštanja i raskidanja vezanosti
  • Razni procesi za oslobađanje od podsvesnih uverenja kroz koje ćemo proći uz praktične vežbe
  • Oslobađanje podsvesnih uverenja i uspostavljanje harmoničnog odnosa sa novcem
  • Vođena meditacija „Ko sam ja?“
  • Kreacija veličanstvene verzije našeg života iz stanja dubokog unutrašnjeg mira

Ipak, ovaj program je itekako podložan izmeni i šta će se zaista dešavati na radionici je pod velom tajne čak i za mene, jer će presudnu ulogu u svemu što ćemo raditi imati trenutna inspiracija. Stoga, da biste se prijavili na ovakvu radionicu, potrebno je da imate želju i veliko poverenje.

Radionica će biti održana 25. i 26. juna 2016. u Beogradu, u terminu 10-15h.

Informacije o mom radu možete pronaći na:

Cena učešća na seminaru je 8000 dinara.

  • za rane prijave (do 18. juna) – 7500 dinara
  • za članove udruženja „Nova svest“ – 7200 dinara.

Rezervišite svoje mesto na mail: marko.maodus@gmail.com što ranije, jer je broj učesnika ograničen. Pri rezervaciji napišite svoje ime i prezime i broj telefona.

Imam ogromno poverenje u ovaj program i u skladu sa tim, ukoliko ne budete osetili da ste dobili mnogo više od uloženog, bez ikakvih problema i dodatnih pitanja, biće vam vraćen novac.

Hvala na razumevanju i radujem se susretu sa vama!

Od srca, Marko Maoduš

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply