I bi svetlost

Ova knjiga je nastala od tekstova koje sam napisao u prethodnim godinama. U njima se nalaze mnogobrojni susreti sa tamom podsvesti, koji sobom nose čaroliju transformacije i božanskog nadahnuća.

Kada krenemo duhovnim putem, u nekom trenutku shvatimo da nema potrebe za brigom, da je dovoljno i potrebno “samo” da budemo ono što jesmo, “samo” da budemo svesni, da smo u svakom trenutku vođeni i zaštićeni, da je sve već u redu i da će sve biti savršeno. Ali, ovo “samo” nije slučajno pod znacima navoda, jer je to ujedno i najvažniji, ali i najzahtevniji zadatak na našoj planeti.

Bez obzira na mnoštvo uvida, često nam je veoma teško da kontinuirano budemo ili živimo u tom stanju. Nesvesni obrasci ili sećanja često se ponavljaju u našem umu, a time i u našem životu. Dok ne iscelimo podsvest, odnosno emotivne naboje vezane za sećanja na prošlost, ne možemo kontinuirano živeti u stanju unutrašnjeg mira.

Najveći broj ljudi se plaši susreta sa sopstvenim emocijama i zato ih potiskuje. Verujem da ćete čitajući reči ove knjige i prolazeći ih zajedno sa mnom, imati prilike da iscelite mnogo nezaceljenih rana i podignete svoju svesnost na viši nivo.

Tekstovi su većinom poređani hronološki, pa ćete tako prilično lako moći da uočite i moju ličnu transformaciju. Knjigu možete čitati redom, ali se sa njom i igrati, te otvarati stranice po osećaju, kako biste dobili pravu smernicu u trenutku.

Knjigu “I bi svetlost?” možete poručiti na marko.maodus@gmail.com ili je kupiti na radionicama ili seminarima koje organizujem. Nema je u knjižarama.

Cena knjige je  1500 dinara  (+ troškovi dostave oko 250 din). Šaljem je post ekspresom i stiže na vašu adresu u roku od dan-dva.

Cena za druge zemlje, sa troškovima poštarine je 25E.

Želim vam okean ljubavi i radosti, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.