Kad božanska inspiracija progovori

Dragi ljudi, pred vama je pismo koje sam upravo dobio od jedne predivne duše, koja se nedavno pojavila kod mene, a vođena na veličanstven, božanski način. Pri prvoj meditaciji u životu, u svojoj 39.-oj godini, videla je “braonkastu knjigu sa zvezdanom prašinom koja izlazi iz nje” kao rešenje svojih životnih problema.
 
Nekoliko meseci kasnije, pojavila se kod mene na individualnim konsultacijama i pri polasku kući zatražila moju knjigu “Da li verujete u čuda?”. Dok sam je pažljivo slušao, predosetio sam šta će se desiti i kada sam joj je pružio u ruke, pitao sam: “Da li je to ta knjiga?”. Naravno, odgovor je bio potvrdan, a oboje smo bili, kao deca, uzbuđeni, oduševljeni i zadivljeni povezanošću ovih događaja.
 
Svakog dana dobijam more predivnih poruka koje svedoče o mom radu i koliko vam on doprinosi, ali sada sa vama želim da podelim baš njeno iskustvo – jer je njegova autentičnost stopostotna. Ona nikada nije čitala knjige o duhovnom razvoju kako bi mogla da “zna” šta treba da doživi. Svaka njena reč je toliko čista da verujem da će je svako srce osetiti. Kliknite na link ispod i uživajte u svakom trenu. Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje. 🙏💙😇

 

Dragi Marko,

Danas je baš nekako čaroban dan 😇  i ja evo imam želju i potrebu da podelim sa tobom svoje iskustvo sa radionice Sveta ljubav. Kao što znaš, ovo je bila prva radionica na kojoj sam učestvovala, ali sam 100% sigurna da nije i poslednja, jer je iskustvo koje sam ponela veličanstveno! Pre nego što kažem nešto konkretno o radionici, reći ću i ukratko otkud ja tamo.

Prvi susret sa duhovnošću
I ja sam, kao i većina drugih ljudi, najveći deo svog života provela tražeći izvore sreće i zadovoljstva u drugim ljudima, stvarima i događajima, iako sam negde u dubini duše znala da ih tamo neću naći. Nebrojeno puta sam čula ili pročitala kako pravu sreću možemo pronaći samo u sebi. Ali, ja nisam znala kako.
Početak mog duhovnog buđenja desio se pre samo četiri meseca. Prolazim kroz jako težak period u životu već duže vreme i kako jedan veliki mislilac reče, ne mogu sada tačno da se setim ko: “Čovek se okreće duhovnom razvoju onda kada teror mozga postane nepodnošljiv”. Tako sam ja, tragajući za rešenjem svojih problema “slučajno” naišla na čoveka koji mi je u tom trenutku pomogao. I on se, kao i ti, bavi duhovnim radom, ali na neki drugačiji način. Na svoj način mi je otvorio put, put ka sebi. A na tom putu, toga sam postala potpuno svesna, ima mnogo više znakova, nego na ovom putu spolja. Počela sam da ih pratim i opet “slučajno” naišla na tebe i tvoj rad. Pregledala sam nekoliko tvojih videa i shvatila da je to – to! Idem kod Marka! 

Prva radionica
A onda se za mene dešava čudo, zaista čudo. Počev od tvoje čarobne knjige, nakon koje sam stvarno počela da verujem u čuda, preko individualnih meditacija, sve do radionice. O meditacijama do nedavno nisam znala apsolutno ništa. Ali za sebe, kao početnika, mogu da kažem da sam u meditacijama doživela prava remek dela od filmova, u kojima ja igram glavnu ulogu! Predivna stvar je u tome što su poruke u tim filmovima nedvosmislene i namenjene baš i samo nama.
Atmosfera na radionici je bila zaista divna! Iako nikoga od prisutnih ljudi nisam poznavala, osećala sam se kao da smo svi jedna velika porodica. Svi smo tu sa istom željom, da širimo ljubav i dobijemo bolju, čistiju verziju sebe. Ne sećam se da sam ikada u životu doživela toliko suza i smeha u isto vreme. Osećaj koji oslobađa, ali bukvalno. Nakon svih meditacija koje smo radili, svega što sam osetila i doživela, imala sam osećaj da mogu da letim, ili možda bolje rečeno, da lebdim. Totalno i apsolutno blaženstvo. Spokoj. Mir.

Unutrašnje dete

 

Meditacija sa unutrašnjim detetom mi je postala dnevna potreba. Prosto, ne mogu da zamislim više svoj život bez toga. Moj prvi susret sa unutrašnjim detetom je bio toliko bolan, da dugo nisam mogla da prestanem da plačem. Tada sam u stvari shvatila koliko sam celog svog života zapostavljala sebe, a da toga uopšte nisam bila svesna. U poslednje vreme ne plačem, pa je tako bilo i kada smo radili u grupi.

Romantična ljubav

 

Zatim sledi Romantična ljubav i čišćenje predačkih linija. Tek nakon ove meditacije mi je postalo jasno koliko i na koji način smo povezani sa svojim precima! Negde duboko iz podsvesti su mi se pojavljivale slike situacija koje nisam doživela i preživela ja, već moja majka. Ne bih da iznosim detalje, reći ću samo da se radi o nasilju u porodici. Od svih muških osoba koje su mi bile ili jesu bitne u životu, kao dominantna figura pojavio se moj deda, na koga nisam pomislila, ne znam ni sama koliko dugo. Fascinantno! Osećaj je jak, bolan, intenzivan, ali sam se sve vreme osećala potpuno bezbedno, jer sam dobijala podršku i ljubav od majčice Zemlje koja je upijala svu moju oslobođenu negativnu energiju u vidu tamnih potoka koji su se izlivali iz mog tela, a vraćala mi svoju čistu ljubav, grleći mi noge i stopala. Bukvalno sam videla i osetila zeleno korenje drveća kako se nežno obmotava oko mojih nogu i drži me da ne padnem. A odozgo, kroz teme glave pa sve do srca dopirali su nežni i topli, žuti sunčevi zraci koji su se polako spajali i ukrštali sa korenčićima. Svoje telo sam osećala kao jedan ogroman podijum za igru,prostor ispunjen predivnim zvucima klasične muzike.
Evo, u ovom trenutku mi se pojavila misao kako je svha Zemljinog jezgra da upija i prži svu našu negativnu energiju! Samo treba da je pošaljemo. Hvala joj (Zemlji) na tome! A tebi Marko hvala što nam pokazuješ put. 
Sledi mala pauza da se izgrlimo, razmenimo iskustva, ismejemo i nastavljamo dalje.

Entitet

 

A onda Entitet. Jedva sam čekala, jer nisam imala blagu predstavu šta to u stvari znači. Šta je u meni entitet, kako u meni entitet? Huuuh…
Vrlo brzo mi je postalo savršeno jasno. Pored mog nežnog, a tako jakog i blistavog Bića, u mom telu parazitiraju i neke druge, tamne energije, kojih takođe nisam bila svesna. Neverovatno mi je kako su mi ruke same krenule i spustile se na onaj deo tela gde je koncentracija te energije najveća. Potpuno nekontrolisani pokreti, a baš onakvi kakvi su mi bili potrebni. Ovog puta sam videla tri čelične kugle koje je trebalo razbiti. Toliko sam bila besna da sam lupala čekićem iz sve snage!! Mislim da sam čak jednom naglas i opsovala. Bilo nas je par koji smo opsovali. Osećala sam kako mi se telo hladi. Drhtala sam. Celo telo mi se treslo od glave do pete. Levu ruku i rame nisam mogla da kontrolišem. Suze liju u potocima. Kada sam konačno kugle pretvorila u sitnije kamenčiće, pojavio mi se deo sna koji sam sanjala pre oko dva meseca. Dolazi moj blizanac i donosi mi vatru. On je bio u vatri. Tada mi je san bio strašan, doživela sam ga negativno i nisam razumela poruku. Sada sam oberučke prihatila i vatrom istopila ostatke crnih, odvratnih, preteških čeličnih kugli. Nakon ogromnog ali ogromnog rasterećenja posle meditacije, shvatila sam i poruku sna. Došao je da mi pomogne…💙

Sveta ljubav

 

I na kraju,šlag na torti, Sveta ljubav!
 
Da bih ovo opisala potrebne su mi reči koje još uvek niko nije smislio. A ne verujem ni da može, sve i da hoće, jer se rečima zaista ne može opisati nešto što se fizičkim telom i čulima ne može osetiti. Ovo je put u neku višu dimenziju i radost Bića što je konačno kod kuće. Početak puta je otvaranje srca i oslobađanje od silnih okova. Za svega par minuta moje energetsko telo se potpuno odvojilo od fizičkog i vinulo u beskonačne dubine univerzuma. Putovala sam sama sve do onog čarobnog trenutka kada sebe ugledamo u telu osobe suprotnog pola.
 
Da, to je opet on, moj blizanac, moje drugo ja, moje isto ja. Odatle nastavljamo zajedno, ali u potpunosti gubimo, čak i oblik fizičkog tela. Postajemo dva prozirna, beličasta, svetlucava oblačka nepravilnih oblika, koji kada se spoje – formiraju loptu. Neprestano vibriramo, prožimamo se i razdvajamo naizmenično. Vreme ne postoji. Postoji samo večnost! Da, osetila sam šta znači da vreme ne postoji, a mi postojimo u večnosti! To je stanje apsolutnog mira i spokoja. To je blaženstvo. Negde iz daljine tamnog, a svetlucavog svemira pojavila se neka beličasta svetlost. Imala je oblik slova M. Kako se približavala, već sam mogla jasno da vidim predivnog belog anđela, sa ogromnim krilima. Zastao je nedaleko od mene i rekao da mogu da ga pitam šta god poželim. Imala sam samo jedno pitanje i dobila vrlo kratak, ali jasan odgovor. Hvala anđelima. Bilo je vreme da se  vratimo nazad i nastavimo da uživamo u svim blagodetima koje nam majka Zemlja pruža, sve do ponovnog povratka kući.
Hvala ti Marko na iskrenoj i čistoj ljubavi koju deliš sa svima nama. Hvala ti na podršci. Hvala ti… hvala ti zato što postojiš! 💙

Eto, nadam se da ste uživali u ovoj čarobnoj priči 🙂 Ukoliko poželite da nam se pridružite na nekoj narednoj radionici “Sveta ljubav”, detalje možete videti na: