Kako postaviti pravo pitanje?

Dragi moji, verovatno ste svi čuli rečenicu “Ljubav je odgovor”. I to je u potpunosti tačno. Ali, iz raznih razloga, u našim životima, može se desiti da zapadnemo u fazu očaja, tuge, straha, zabrinutosti… I onda imamo more pitanja. Ništa nam nije jasno, često smo zbunjeni i tragamo za odgovorima u mnogo čemu… Osim u Ljubavi, u kojoj se odgovor uvek i nalazi.

Često su pitanja tada: “Kada će se konačno taj teški period završiti?”, “Šta će se desiti?”, itd… Znajte, to prosto nije pravi put Ljubavi i jasnog odgovora u vama neće biti. Onda ćete možda biti u iskušenju da pitate neke druge ljude koji “znaju”. Ali, ja ću vam opet ponoviti da su svi odgovori u vama. U ovom videu podelio sam sa vama način na koji ja postavljam pitanja Ljubavi.

Neki od primera mogu biti:

“Kako da učinim ovaj trenutak još božanstvenijim?”

“Kako da unesem duh igre u ovaj trenutak?”

“Šta mogu da učinim kako bih osećao mir u ovom trenutku?”

“Šta je potrebno da bih u ovom času verovao u ljubav još više?”

“Kako mogu da preuzmem potpunu odgovornost za ovo što osećam?”

I slično… Kao što vidite, ova pitanja koja sam u naslovu nazvao pravim, sva se bave sadašnjim trenutkom, 100% odgovornošću i zasnovana su na svesnosti da smo mi odgovorni za ono što osećamo prema svojim trenucima i da promenom pogleda na situaciju, možemo osećati nešto drugo.

Ovo što sam napisao je 100% istina, ali živeti to na planeti Zemlji, nekada nije lako. Ali, nije i nemoguće. I što smo svesniji, postaje lakše. A može biti i zaista, zaista lako.

Želim vam čaroban dan, okean ljubavi i radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.