Kartica bezuslovne ljubavi

Kartica bezuslovne ljubavi, nastala je na veoma zanimljiv način. Kroz lično iskustvo, a potom i kroz rad sa velikim brojem ljudi, uvideo sam da naše poverenje u životni proces često opada ili u potpunosti nestaje kada je potrebno da otvorimo svoj novčanik.

Dok sam tako jednog dana trčao kroz šumu, sinula mi je divna ideja – da kreiram karticu koja će na sebi imati poruke mira, radosti i ljubavi, a čiji su oblik i veličina isti kao kod kreditnih kartica. Verujem da je upravo zbog načina na koji je nastala, ispunjena divnom energijom ljubavi.  

Sada, kada se mašimo za novčanik, umesto da se opet uznemirimo i dozvolimo strahu da preuzme kontrolu nad našim emocijama, uz duboki udah i izdah – možemo pročitati ove divne poruke koje nas istog časa vraćaju u sadašnji trenutak i podsećaju na našu pravu suštinu – bezuslovnu ljubav.

Ovako kartica izgleda sa prednje strane:

A ovako sa zadnje:

Karticu bezuslovne ljubavi možete poručiti na marko.maodus@gmail.com ili je kupiti na radionicama ili seminarima koje organizujem. 

Cena kartice je 700 dinara  (+ troškovi dostave 238 din). Šaljem je post ekspresom i stiže na vašu adresu u roku od dan-dva.

Cena za inostranstvo (sa troškovima dostave) je 10E plus provizija za Western Union ili devizni račun.

Želim vam mir koji prevazilazi svako pojmanje.

Marko Maoduš