Korona virus – poziv na buđenje

Dragi moji, jedan veoma važan video je pred vama. Voleo bih da ga pogledate od početka do kraja i prosledite svima za koje verujete da bi mogli od njega da imaju koristi.

Da li ste ovih dana čuli vesti o tome kako je na lokacijama žestoko pogođenim ovim virusom – vazduh postao čist, da delfini prilaze obalama, životinje slobodno šetaju gradom, itd…? Kao da se planeta Zemlja pročišćava i to munjevito. Kakve to veze ima?

Ukoliko ste imalo ušli u duhovni razvoj, verovatno ste čuli priče o novoj Zemlji, o prelasku iz 3D u 5D i slično. Bilo je dosta takvih najava koje su govorile da će prilika za buđenje biti dosta, ali da za one koji baš ne budu hteli, buđenje će biti grublje.

Zar baš mora ovako? Zamislite na trenutak da dođe gost u vaš dom. Vi ga ljubazno poslužite, a on uzme kesu smeća i prospe je na sred sobe. Šta biste uradili?

Sada pomislite kako se oseća majčica Zemlja. Pružila nam je gostoprimstvo, a mi je trujemo, prljamo i ponašamo se bahato i bezobzirno. Trpela je mnogo. Meni se čini da joj je bilo dosta.

Ako vam ovaj deo teksta deluje zanimljivo, pogledajte video… Ima tu veoma zanimljivih i kao i uvek, čudesnih stvari.

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.