Radionica – Kako probuditi kreativnost i privući više novca u život?

creative-blue-sky-painting-art-wallpapers-hd-for-desktop

 

Dragi ljudi, imam za vas jedno posebno, inspirativno iznenađenje! Nedavno sam dobio ideju da svakog meseca organizujem tematske, dvosatne radionice, na kojima bismo rešavali konkretne probleme na jednostavan i zanimljiv način.

Na dubokom nivou sam razumeo da su takve radionice veoma važne, kako ne bismo posustajali kada naiđemo na prepreku na životnom putu i posvećeno nastavili svoj razvoj. Kada sledimo svoje srce, potrebno je mnogo hrabrosti, te je stoga podrška uvek dobrodošla.

Pre samo nekoliko dana održana je prva takva radionica pod nazivom “Od srca srcu” i mogu vam reći da smo se svi fantastično proveli. Nošeni inspiracijom, naučili smo neke nove načine na koje se možemo efektno oslobađati podsvesnih programa koji nam više ne služe, te svi zajedno odlučili da se posvetimo ovakvom radu na bar mesec dana. Moje iskustvo govori da kada se fokusiramo na rešenje – nema šanse da ne uspemo. Pošto nam je bilo mnogo lepo, odlučio sam da to postane redovna praksa, te ćemo imati priliku da se na ovaj način viđamo na svake dve nedelje.

Naredna radionica nosi naziv “Kako probuditi kreativnost i privući više novca u život?”, a biće održana 19.10.2016. od 18-20h, u Beogradu. O adresi ćete biti obavešteni dva dana pre radionice, jer ona zavisi od broja prijavljenih učesnika. 

Cena ovih radionica biće izuzetno pristupačna, tj. 1000 dinara. 

Neke od mojih ideja na ovu temu možete videti na http://markomaodus.com/3-nacina-da-probudimo-svoju-kreativnost-privucemo-vise-novca-u-svoj-zivot/

Ukoliko poželite da prisustvujete ovom događaju, molim vas da se prijavite privatnom porukom na mail: marko.maodus@gmail.com

Šaljem vam veliki pozdrav i zagrljaj i želim još jedan čaroban dan.

Vaš, Marko Maoduš 🙂