Meditacija “Moj božanski dom”

Dragi moji, pre nekoliko nedelja, u toku razgovora sa divnim prijateljem, dobio sam ideju da kreiram ovu veličanstvenu meditaciju.

Tada smo delili božanstvena čuda i uvide gotovo sat vremena. Mnogo puta sam ga video kako živi ljubav, mir, radost, hrabrost, kreativnost, smeh… A ipak, tada mi reče da mu sve odlično ide kada ima slobodno vreme, ali da kada ode na posao, često izgubi mir i prisebnost, te “ode mast u propast” 🙂

Tog časa, kao da se sa neba spustilo božanski čarobno rešenje za ovu situaciju. To je upravo ova meditacija. Ona ima zadatak da kontinuirano osnažuje spoznaju naše božanske prirode i podseća nas ko smo zaista. Ona ima zadatak da probudi i razigra dete ljubavi u nama. Ona ima zadatak da nam pomogne da se radujemo životu. Ona ima zadatak da nam pomogne da “vidimo” kako napredujemo na putu rasta i razvoja bezuslovne ljubavi. Ona ima zadatak da bezuslovna ljubav preuzme čitavu našu svest.

Verovatno ima još vas koji pratite moj rad i već ste osetili kako izgleda duhovno buđenje i iskusili ste, bar na trenutke – unutrašnji mir, inspiraciju, radost, bezuslovnu ljubav, kreativni izraz i spoznali svoju suštinu, božansku prirodu. A ipak, možda se dešava da vas ubrzani način života odvuče u zaborav i potom reagujete onako kako ne biste želeli.

Do sada sam ovu meditaciju vodio samo nekoliko puta uživo i svaki put su komentari bili čarobni. Ovo su dva koja sam dobio juče:

V.Đ. : Marko, ova meditacija je do sada ostavila najsnažniji utisak na mene, nevjerovatno otpuštanje, nikad bliže detinjstvu, svim svojim prijateljima iz najranijih klupa. Suze od samog početka (znaš koliko je meni teško da plačem)… Na jednom katu božanskog doma, krenula je da odjekuje divna pesma… Žao mi je. Oprosti, molim te. Hvala ti. Volim te.

I.Đ. : Želim da podelim sa vama trenutak inspiracije. Zbog nekih dešavanja je krenuo da me hvata nemir. Sinoć nije bilo sna. Napetost sveprisutna – da li ću sve stići. I u trenutku kada padaju motivacija i kreativnost u svakom smislu, a “ja nemam vremena”, ipak sam odlučila da uradim meditaciju koja traje 42 minuta. Samo ću reći ovo, nisam želela da otvorim oči nakon nje, ono što sam osetila bilo je veličanstveno. Nakon toga, ceo moj dan se pretvorio u divno razmotavanje klupka. Jedno po jedno, gde god je zapinjalo, rešavalo se nekim čudom u sekundama. Toliko divnih stvari u jednom danu! Nemam reči. Pitajte me šta sada radim, puštam ponovo meditaciju, odlazim u svoj božanski dom i udišem život na jedan nov način. Marko, ti ovaj svet činiš posebnim mestom.

Cena ove meditacije je 1500 dinara za stanovnike Srbije ili 15 evra za inostranstvo.

Možete je poručiti isključivo na mail: svetaljubav1111@gmail.com

Posle javljanja, dobićete instrukcije za uplatu i link sa kog možete “skinuti” meditaciju u .mp3 formatu.

Molim vas da je ne šaljete drugim ljudima, postoji dobar razlog zašto one nisu dostupne svima.

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.