Milioner u srcu

Dragi moji, pred vama je radionica koju ću po prvi put održati, a kojoj se mnogo, mnogo radujem. Osećam da će doneti slobodu velikom broju ljudi. Ukoliko se osećate umornim i iscrpljenim od rada za nekog drugog, ako biste da živite život svojih snova, radite ono što volite i živite slobodno, možda je ovo pravo mesto za vas.

Ako pratite moj rad, znate da sam pre 7-8 godina bio nesrećni programer koji je osećao da umire na poslu. Svakog dana bih gledao na sat i čekao 17h kako bih istrčao iz kancelarije. Potom bih zvao sve svoje drugare kako bi ih video, jer sam zaista imao osećaj da mi život izmiče.

Danas znam, nisam bio u skladu sa sobom, nisam živeo svoju svrhu i moje biće je pokazivalo svoje veliko nezadovoljstvo.

Tada sam čuo za koncept života u toku, te da je potrebno da radim ono što volim. Bilo mi je to tada čudno, jer – ko će uopšte platiti meni da radim za nešto što volim. Ali, to nešto što me je vuklo, bilo je vrlo uporno. Tragao sam i tragao, a zapravo sve se više otvarao za lični i duhovni rast. Otvarao sam svoje srce, opraštao, transformisao se…

Naizgled odjednom, pojavila se ideja da radim sa ljudima, predajem, pišem knjige, putujem svetom i tako doprinosim sebi i njima… Kada sam video tu sličicu u svom umu, bio sam beskonačno uzbuđen i radost. Sekund kasnije sam pomislio kako ja nemam diplomu za tako nešto i da to nema šanse da se ostvari.

Ali, moje srce je bilo jače od tog straha. U periodu učenja i rasta koji su nastupili kao priprema za život koji danas vodim, naučio sam da pronađem izobilje u svemu. Naučio sam da je bogat čovek onaj koji je svestan Boga (Ljubavi) u svakom trenutku. Shvatio sam da imam sve što mi je potrebno da budem srećan, te da će tako biti uvek.

Naučio sam i kako da imam zdrav i slobodan pogled na novac. Naučio sam kako da ga se ne plašim niti ga zloupotrebljavam, nego da sa njim budem prijatelj. Naučio sam da živim u toku.

Sve to želim da podelim sa vama na ovoj posebnoj radionici na kojoj ćemo se fokusirati na ovu temu. Milion u srcu ili probuđeni milioner je osoba podjednako uspešna u duhovnom i materijalnom svetu.

Više o tome šta vas očekuje možete videti u sledećem videu:

Takođe, možete pročitati sledeći tekst:

Zato će program radionice biti usmeren upravo na to:

  • osvešćivanje negativnih podsvesnih programa u vezi sa novcem
  • čišćenje pomenutih programa
  • otvaranje srca kako bismo živeli u harmoniji sa svetom i novcem
  • buđenje i oslobađanje kreativnosti
  • odgovori koje ćemo nalaziti u sebi na pitanja: “Kako mogu da doprinesem sebi i svetu kroz ono što volim?” i “Kako mogu da stvorim istinsku vrednost?”
  • oslobađanje od straha od uspeha i straha od neuspeha, glavnih prepreka na putu ka nadahnutom življenju
  • načini da podelim svoje ideje sa svetom

Ako osetite zov svog srca, prijavite se na marko.maodus@gmail.com

Radionica će biti održana 14. marta od 10-15 h. Adresa je Višnjička 36, Beograd.

Cena ove radionice je 5000 dinara, a za ranije prijave (zaključno sa 6. martom), cena je 4000 dinara.