Moja seksualnost je sveta seksualnost!

Dragi ljudi, pred vama je jedan, izuzetno važan i zanimljiv video. Tema je naša seksualna energija!

U dobrom delu videa govorim o tome šta se sve dešava kada ne vidimo i ne razumemo njenu božansku prirodu, ili je koristimo da se samo “praznimo”.

Po Dejvidu Eliotu, predivnom američkom iscelitelju, 95% problema čovečanstva se dešava zbog nepravilnog korišćenja ove božanske, pokretačke, kreativne energije. Iz tog razloga često i ne znamo šta ljubav zapravo znači.

Na putu svete ljubavi, ovo je izuzetno važna tema, a moj zadatak je da, koliko god sam u stanju, doprinesem jasnoći. Ako zaista želimo da živimo svetu ljubav, to znači da želimo da vidimo sveto u svemu, tj. da vidimo Svetog Duha u svemu.

Kada se osećamo “ispunjenim”, zapravo smo ispunjeni Svetim Duhom, inspiracijom ili nadahnućem. Šta se onda dešava kada se osećamo “praznim”. Može li se ta ispunjenost preneti i na našu seksualnost? Može li vođenje ljubavi dovesti do ispunjenja, a ne do pražnjenja? Možemo li primetiti božansku prirodu u sebi samima i osobi kraj nas? Možemo li i ovde živeti iskreno, slobodno i radoznalo, kao dete?

Moje iskustvo kaže da, kako bismo zaista živeli slobodno, potrebno je osloboditi se potisnute krivice, stida, besa, ljutnje,  a seksualnu energiju prihvatiti kao božanski dar i potom u skladu sa tim delati. 🙂

No, da ne pišem sada ovde dugo… Video je dovoljno dugačak i verujem da ćete u njemu uživati 🙂 Ukoliko vam se dopadne, podelite ga sa ljudima koje volite. Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.