Poruke Isusa Hrista i anđela, 29.januar – 04. februar

Još jedan zanimljiv video sa porukama Isusa Hrista i anđela za ovu nedelju. Poruke govore da svojim kreativnim izrazom, mi zapravo radimo ono zbog čega smo i došli na ovaj svet. Kada ljubav teče i izražava se kroz nas, mi smo svetlo ovog sveta.

Dok budete gledali video, obratite pažnju na svoje misli. Ako primećujete da neke ideje prosto ne odlaze duže vreme, obično je to znak inspiracije i bilo bi dobro da ih sprovedete u delo. Nastojte da ih ne odlažete. Moje iskustvo kaže da je najbolje iskoristiti nalet nadahnuća, jer sve ostalo vodi u odlaganje, a potom je dosta teže.

Da bismo živeli veličanstven život, potrebno je da hrabro sledimo svoje srce. Ako ste baš vi dobili ideju da uradite nešto što bi divan način doprinelo vama i drugim ljudima, bilo bi divno da krenete u akciju. Moguće je da put neće biti sasvim lak, jer nas inspiracija uvek vodi van zone komfora, ali ćete na tom putu sigurno imati veliku i često čudesnu pomoć bezuslovne ljubavi. Slobodno zatražite pomoć od Isusa i arhanđela Gavrila i – očekujte čuda!

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.