Poruke Isusa Hrista i anđela, 3.-9. septembar 2018.

Dragi ljudi, posle dužeg vremena, evo novog videa. Očekuju vas divne poruke bezuslovne ljubavi i poverenja.

Za početak, ove nedelje, bilo bi dobro da dodatno gradimo poverenje u svoje unutrašnje vodstvo. Praktičan predlog bi bio – uradite meditaciju sa unutrašnjim detetom i na kraju, kada osetite mir – upitajte dete u sebi šta bi želelo danas i potom to i poslušajte. U redu je da “izmislite” odgovor. Ukoliko dođe nešto nelogično, odlično – samo vi to krenite da praktikujete. Ukoliko iz dana u dan slušamo unutrašnji glas, naše poverenje raste, a kada zaista počnemo da verujemo – u stanju smo da pomerimo planine.

Drugo… Ove nedelje je veoma moguće da vas očekuju neobični susreti sa veoma značajnim osobama za vas, a u vezi sa večnom ljubavlju. Možda se desi “slučajni” susret sa blizanačkom ili bliskom srodnom dušom, ili neko drugo iznenađenje tog tipa. Ali, takođe bi bilo dobro da praktikujete meditacije u vezi sa tim procesom: “Romantična ljubav”, “Entitet” i “Sveta ljubav”, o kojima više možete pročitati i poručiti ih na: 

Za kraj, veoma je verovatno da ćemo ove nedelje imati priliku da veoma jasno i iz ugla ljubavi kažemo “ne”, svemu onome što više ne želimo u životu. To je veoma važno. Kada smo bezuslovna ljubav, često pomislimo da svemu treba da kažemo “da” i trpimo, a istina je potpuno suprotna. Stoga, hrabro stojite u svojoj istini i primetićete kako se vaš život na čudesan način menja.

Uživajte u još jednom čarobnom videu, a ja vam želim okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.