Poruke Isusa Hrista i anđela, 5.-11. novembar, 2018.

Dragi ljudi, evo još jednog videa koji nosi ime “Poruke Isusa Hrista i anđela”, a sadrži mnogo više od toga 🙂 Traje preko 50 minuta i u njemu su razne priče i čudesa koja sam imao prilike da iskusim u prethodnom periodu. 

Same poruke su:

  1. “Traži i pronaći ćeš”
  2. “Na pravom si putu”
  3. “Iskoristi svoju maštu kako bi dobio pravi odgovor”
  4. “Unapredi svoja znanja i veštine”

Naravno, ako pogledate video, čućete i pogled mog srca na sve ove divne poruke.

Ove nedelje slobodno tražite odgovore na pitanja koja imate. Ali, ne od drugih ljudi, već od Božanstva koje živi u vama. Samo vaše srce zna odgovore za vas. Ako postavljate bilo kakvo pitanje, prethodno upitajte sebe – da li će odgovor zaista doprineti kvalitetu vašeg života ili ga postavljate iz potrebe intelekta da sve zna. Jer, u svakom slučaju vaša energija će otići tamo, ali da li će vam to zaista doprineti – veoma je važno.

Takođe, znajte da, čim čitate ovu poruku, već ste na pravom putu, odnosno – izabrali ste da sledite svoje srce. Sve kroz šta sada prolazite samo vas priprema za veličanstvenu verziju vašeg života, a on zahteva i novu verziju vas samih. Takođe, slobodno iskorisite svoju maštu. Kao dete. Nije nam taj dar dat bez razloga. Šta je to što čini da se vaše srce igra, raduje, raste? Ono što biste najviše voleli? Verovali ili ne, upravo je to to. Najjednostavnije moguće. Ono što bi vaše srce najviše volelo, jeste vaša inspiracija. Upravo tako sam ja pre sedam – osam godina maštao o mom današnjem, slobodno mogu reći – božanskom pozivu. I dugo nisam mogao da poverujem da je to moguće, jer mi nije bilo logično. Ali, evo me, danas hrabro sledim stazu svog srca. Da li će put ka veličanstenosti biti lak, to ne mogu reći, ali – avantura srca je zagarantovana, a potpisana od strane najsnažnije sile u čitavom Univerzumu, bezuslovne ljubavi. 

Na tom putu, potrebna su nam i nova znanja. Ali, ne bilo kakva znanja. Ne – čitanje bilo kakvih knjiga, ne – gledanja bilo kakvih videa i sakupljanje informacija u nedogled, kako smo najčešće naučeni u školama. Za put srca potrebno vam je božansko znanje ili mudrost. Pre nego što se odlučite na bilo kakvo novo učenje, zapitajte svoje srce šta je to njemu potrebno, predaje odluku Božanstvu i verujte. Odgovor će doći na savršen način, a potom… hrabro zakoračite u nepoznato. Očekuje vas novo učenje, a pošto je ono posledica inspiracije – velika radost.

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.