“Pošalji ljubav unapred”, 14.11-13.12.2022.

Dragi ljudi, želim da vas pozovem na jedno veliko putovanje duše! Putovanje duše koje može u velikoj meri uticati na život.

Odlučio sam da kao i prošle godine, vodim online program koji će se zvati „Pošalji ljubav unapred“.

Cilj programa će biti da svi osetimo kako izgleda život u toku ili da to iskustvo produbimo. Život u kome sve teče, kako je zapravo on i zamišljen.

Svake večeri, od 21h, zajedno ćemo kreirati meditativno – molitveni proces u kome ćemo posvećeno čistiti sve ono što ljubav nije. Otvaraćemo svojoj duši nove puteve kako bi život mogao lakše da teče. Na dubokom, podsvesnom nivou ćemo pronalaziti mir sa svim iskustvima. Transformisaćemo emotivne naboje. Otvaraćemo se za nova čuda. Budićemo svest i ljubav u nama.

Program će trajati trideset dana, a počinjemo 14. 11. 2022. Završetak programa će biti – 13.12.2021. Sve će se dešavati u zatvorenoj facebook grupi. Ukoliko ne uspete da nam se pridružite od 21h, snimak možete pogledati bilo kasnije, kada god želite. Najviše ćete dobiti ako svakog dana uradite meditaciju.

Cena programa će biti – 150 evra.

Moj cilj je da nas bude što više, da generišemo što više ljubavi, da se što više duša probudi – pa sam se odlučio za ove, smatram, simbolične cene.

Ako neko nema ni ovoliko novca, a oseća veliku želju srca – imaće mogućnost da polovinu novca uplati sada, a drugu polovinu u narednih šest meseci.

O tome ćete sami morati da vodite računa, ja na to ne želim da ulažem dodatnu energiju.

Pošto smatram da je vrednost ovog programa mnogo puta veća, svi vi koji imate mogućnost, možete uplatiti i više novca. O tome ćete naravno sami odlučiti.

Ono što će vam biti potrebno jeste – želja srca i posvećenost. I jedan dnevnik, u kome ćete upisivati svoje emocije, uvide koji nastaju kao posledica transformacije i naravno – čuda koja primetite, doživite. Sve to služiće nam kao pomoć u rastu ljubavi i svesti.

Od danas se za ovaj program možete prijaviti porukom na marko.maodus@gmail.com

Želim vam mir koji prevazilazi svako poimanje.