Postanite probuđeni milioner!

Dragi moji, danas želim sa vama da podelim jedan zaista poseban video! U njemu govorim o tome kako na božanski način povezati duhovno i materijalno i živeti na planeti Zemlji slobodno u svakom smislu. Kako se osloboditi od raznih strahova koji govore da nismo dovoljno dobri, da nije dobro biti slobodan, da nismo kreativni, da novac kvari ljude itd… i doprineti našem svetu na veličanstven način. To možemo samo kada živimo ljubav i dozvoljavamo svom biću da se izrazi na naš, autentičan način.

Ovde sam čitav proces podelio u šest koraka (zanimljivo, baš kao i onih šest puta u večnost) :)).

Dakle:

  1. Duhovno buđenje. Ne možemo biti probuđeni milioner ako se prvo nismo duhovno probudili. Šta to znači? Znači – spoznaja da smo na najdubljem nivou svi jedno, da božanstvo živi u nama i da nemamo ograničenja. Da možemo da iskusimo bukvalno sve. 
  2. Oslobađanje ograničavajućih uverenja koja govore suprotno. Najčešće i najteži deo ovog procesa, jer, kako lepo kaže Hu Len, učitelj Ho’oponopona – “We are full of it” (puni smo toga).
  3. Buđenje kreativnosti – Često naša kreativnost biva ugašena, iako je svi imamo. Zašto je baš svi imamo? Pa svi dolazimo iz Izvora. Kreativnost potiče od Božanskog kreatora. Da bismo živeli kao probuđeni milioner, potrebno je da dozvolimo da se božanska ljubav izražava kroz nas. Vreme je da ponovo počnete da pišete, crtate, govorite, kuvate, svirate, probudite maštu deteta u sebi… Jednom rečju – stvarate. 
  4. Kreiranje vrednosti – Kada probudimo svoju kreativnost, slobodniji smo da ideje koje dobijamo, zaista i sprovedemo u delo. Postoji li neka ideja koja stoji u vašem umu danima, nedeljama, mesecima, godinama…? Ko će je pretvoriti u delo, ako ne vi? I kada, ako ne sada? Vaš autentični izraz je potreban nekome na ovom svetu, inače ne biste bili ovde.
  5. Plasman – Prevazišli smo more strahova, probudili kreativnost i sada stvorili neku vrednost. Da li ćete božansku ljubav sada sačuvati samo za sebe ili ćete je podeliti sa svetom? Često se i tu suočavamo sa strahovima tipa: “Šta li će drugi pomisliti?”. Probuđeni milioner oseća strah i ipak obavlja svoj božanski zadatak.
  6. Hrabro sledite svoje srce – Kada krenete na ovo božansko putovanje, koje zapravo govori o slobodi u svakom smislu, a ne samo u finansijskom – život će od vas tražiti da hrabro sledite svoju inspiraciju, taj tanani osećaj koji vas vodi u avanturu, koji donosi radost, uzbuđenje i gotovo uvek donosi na površinu bar mali strah. Od vas će tražiti nepokolebivu veru u nevidljivo. Možda će nekada čitav vidljivi svet govoriti suprotno, a probuđeni milioner će ipak verovati svom srcu, jer zna da ono zna “unapred”.

Ukoliko vam se ovaj video dopada i osećate da bi mogao da doprinese i drugim ljudima, pošaljite im ga ili ga podelite na svojim društvenim mrežama. 

Uživajte u njemu i svom danu, a ja vam želim okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.