Put do slobode vodi kroz srce, avgust i septembar 2021.

Dragi moji ljudi, od nedavno sam ponovo počeo da vodim dvodnevne seminare duhovne transformacije “Put do slobode vodi kroz srce”.

Kako se samo radujem tim događajima! Kako se samo moja duša tada razigra. Koliko je tu samo ljubavi, poverenja, hrabrosti, prihvatanja, zajedništva, smeha, suza, zagrljaja, razumevanja, igre i učenja. Uvek je tu i more čuda, koja su posledica unutrašnje transformacije.

Ovog puta želim da podelim sa vama jednu posebnu priču sa prethodnog seminara, koji je održan u Puli. Na njemu se desilo nešto čemu do sada nisam prisustvovao. Na seminar je došla majka sa tri ćerke. Nakon jednog od meditativnih procesa, hrabra žena je osvestila da je zatvorila svoje srce, jer nikada nije osetila očevu ljubav. Iz tog razloga, svojoj deci nikada nije rekla da ih voli. Pred nas dvadesetak, vidno dirnuta, u suzama, ona je ustala i grlila svoje ćerke. U tim čarobnim suzama, kao da su se njihova, ali i naša srca, još više ujedinila. Bilo je to potpuno veličanstveno iskustvo od koga smo se svi naježili i jednostavno ćutali.

No, ovaj seminar nije za one koji bi samo da flertuju sa duhovnošću. Namenjen je onima koji žele da se otisnu u nepoznato i hrabro slede svoje srce. Namenjen je onima koji žele da spoznaju svoju veličanstvenost. Namenjen je onima koji su spremni na nezaboravnu avanturu, rast, učenje, igru. Namenjen je onima koji su spremni da se suoče sa sopstvenim mrakom. Namenjen je onima koji su spremni da postanu čarobnjaci svog života.

Ako sve ovo želite, a osećate da postoji neka nevidljiva blokada u vašem životu, ili ste jednostavno željni rasta i osećate poziv vašeg srca – onda je ovo seminar za vas. Jer, velika je razlika između teoretskog upoznavanja sa alatima i iskustvenog prolaska kroz duboke energetske procese.

U vreme kada sam želeo da iz korena promenim život, pogledao sam more videa, pročitao više stotina knjiga, ali se moj život nije menjao kako sam želeo. Prave promene desile su se nakon što sam posetio nekoliko radionica ličnog i duhovnog rasta.

Konačno su putovanja olakšana, pa je pred vama kalendar događaja za avgust mesec:

  • uživo seminar u Beču, 28.-29. avgust
  • uživo seminar u Rijeci, 11.-12. septembar

Ukoliko poželite da nam se pridružite, pošaljite mi poruku na marko.maodus@gmail.com, a ja ću vam poslati sve potrebne detalje.

Želim vam čaroban dan, okean ljubavi i radosti, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.