Radionica “Čuda iz čistog mira”, Pula, 09.09.2023.

Vreme: 09.09. 10-18h

Mesto: Pula

Naš život je veličanstveni dar. Zaista, ništa za njega nismo morali da radimo. Jednostavno smo ga dobili na poklon. Dobili smo srce, pluća, telo, sva čula, priliku da iskusimo i osetimo sve. Na nekom nivou, svi smo toga svesni. Ali, pitanje je, koliko živimo u skadu sa tim?

Najveći naš problem je to što ponavljamo prošlost koju nismo rasčistili. To su zapravo sva iskustva sa kojima nismo pronašli mir. Ona se ponavljaju u raznim oblicima i zato se često osećamo kao hrčak koji se vrti u krug. Nikako da pronađemo rešenje za životnu lekciju koja se ponavlja.

Svrha ove radionice će biti otpuštanje nerazrešenih emotivnih naboja iz prošlosti koja nas sprečavaju da živimo nadahnuto u sada. Ako smo se zaglavili na nekom mestu, da otpustimo ono što nas muči i ponovo potečemo sa rekom života. Da se manje borimo, a više igramo. Da otvorimo vrata čudima da ispune naš život. Da živimo nadahnuto, sa osmehom, u zanosu, sa mnogo ljubavi. Da se radujemo i služimo životu više.

Kako ćemo to postići ili se tom stanju približiti?

Meni su najviše pomogli meditativno – molitveni procesi. Na tome će biti zasnovan i naš zajednički rad. Naš cilj će biti da otpustimo, oprostimo, oslobodimo – što više emotivnih naboja, te probudimo ljubav i poverenje koje već imamo u sebi. Da se potpuno pomirimo sa prošlošću. Kada to učinimo, ući ćemo u stanje Nule ili praznog uma. Posledica je stanje unutrašnjeg mira. Tada se pojavljuje božanska inspiracija ili savršena informacija za postojanje svakog pojedinca. Neobjašnjiva sila koja dolazi i rešava stvar. Ono što je najlepše je da tako možemo živeti iz trenutka u trenutak.

Program: Svakako će se u našem radu naći meditacija za povezivanje sa unutrašnjim detetom, meditacija opraštanja na svim nivoima, te intezivne, aktivne meditacija šamanskim disanjem. One će biti usmerene na čišćenje predačkih linija, oslobađanje negativnih energija iz našeg bića, te unapređenje ljubavi prema sebi i unapređenje partnerskih odnosa. Biće tu osvešćivanja svoje vrednosti, buđenja kreativnosti, mašte, te rada na unapređenju odnosa sa novcem.

Ipak, pošto se kreacija dešava u sada, ne želim da vam pišem nikakav konkretniji plan. Jednostavno, ako osetite, dođite da iskusimo kako izgleda predaja božanskoj simfoniji u kojoj se čarolija dešava u trenutku.

Cena ove radionice je 120 evra.

Ukoliko poželite da se prijavite na ovu radionicu, pošaljite poruku na marko.maodus@gmail.com

Želim vam mir koji prevazilazi svako poimanje.