Radionica “Isceli svoje unutrašnje dete”, 24. mart, Beograd

Kako se osećaš kada čuješ: „Samo budi ono što jesi“ ili „Svi odgovori su u tebi“?


Kako, kada više ne znaš zaista ko si i kada ti se čini da su samo sva pitanja u tebi, a odgovora nigde?


Kako uopšte da znaš da ono što misliš, osećaš, radiš, a time i živiš – dolazi od tvoje suštine, a da to nisu neostvarene ideje tvojih roditelja, učitelja, ili nekih drugih ljudi?


Da li ti se desilo da nešto želiš, a onda, kada se ostvari – shvatiš da to nije to i potom nastaviš da se vrtiš u začaranom krugu?


Da li ti se nekada čini kao da ne živiš svoj, već tuđi život?


Čini ti se da propuštaš trenutke i od silnih briga, ne stižeš da primetiš lepotu ovog divnog sveta?


Ne stižeš da zaista uživaš u zraku sunca, gutljaju vode, cvrkutu ptice, omiljenoj hrani, zagrljaju voljene osobe?


Da, svi odgovori zaista jesu u tebi. I da, potrebno je „samo“ da budeš ono što jesi.


Ali, da bi pronašao svoju suštinu koja je zatrpana gomilom smeća, potrebno je sve to počistiti. Potrebno je ukloniti vel sa očiju, kako bi video jasno. Osloboditi se tereta i pronaći mir sa prošlošću. Oprostiti sebi i drugima. Pronaći glas čistote, igre, radosti i ljubavi deteta koje si bio i koje je savršeno dobro znalo zašto je došlo na ovu čarobnu planetu.


Mnogo je načina za to. I svaki zahteva posvećenost.


Mene je život naučio bezuslovnoj ljubavi. Šta to zapravo znači?


Na prvom mestu, to je bezuslovno prihvatanje upravo onoga što te muči. Prihvatanje svih onih misli i osećanja kojima se opireš. Tek kada naučiš da ih prihvataš i grliš kao dete, nastupa mir božji.


Iz njega dolazi potpuna jasnoća. Iz njega dolazi nadahnuće. Inspirativna misao koja je savršena za tebe u trenutku. Želja srca koja te vodi putem koji ti je namenjen.


I onda jednostavno jesi. Radiš ono što ti se radi. I znaš da je to, ne samo dovoljno, već i najviše što možeš učiniti za kompletnu kreaciju.


Ako ti je dosta tekstova i videa, te hoćeš da umesto sakupljanja informacija, konačno nešto od njih primeniš, dođi na radionicu „Isceli svoje unutrašnje dete“ koja će biti održana 24. Marta od 19-21h, uživo u Beogradu. Cena radionice je 3000 dinara. Prijave i ostali detalji na marko.maodus@gmail.com


Želim ti mir koji prevazilazi svako poimanje.