Radionica: “Novi početak”

Dragi moji, juče sam održao radionicu “Kako živeti u stanju zadivljenosti?”. Kao i uvek, bilo je veličanstveno. Bio sam toliko uzbuđen i radovao joj se da sam skakutao čitav dan.

Hvala svima vama koji ste mi ukazali poverenje pri kreiranju još jedne čarolije bezuslovne ljubavi. BRA-VA! :))

Naredna radionica nosi naziv “Novi početak”. Na njoj ćemo se baviti postizanjem mira sa prošlošću, kako bismo se vratili u stanje toka sa životom, u kome su čudesni događaji – prirodna i svakodnevna stvar.

Šta je potrebno kako bismo pronašli mir sa prošlošću? Nema tu neke posebne mudrolije, bavićemo se opraštanjem i otpuštanjem blokirane energije. Kada u našem biću zavlada mir, životna inspiracija prirodno dolazi u pravom času.

Iako je sam proces veoma jednostavan, često nije i lak. Razlog za to je naša ogromna udaljenost od prirodnog načina življenja i njegovog toka.

Veliki mudraci prošlosti govorili su da se ne opiremo životu, već da je čarolija upravo u sposobnosti da sa mudrijeg mesta u sebi sagledamo situaciju i prosto je “pustimo”. Ali, kada se jednom naučimo intelektualnim pravilima življenja, izgubimo vezu sa našom suštinom, tada nestane kreativnost, zaboravimo na radost i igru deteta, odustanemo od svojih snova i osetimo se praznim. Tada poverujemo da je život borba i da tako i treba da bude. Jer, to važi za većinu.

Postoji način da se oslobodimo stega uma i počnemo život ispočetka. Neretko na mojim seminarima ljudi izgovore rečenicu: “Ja sam rođen/a ponovo”. To se na neki način zaista i dešava. Ponovnim povezivanjem sa svojom suštinom, budimo se iz dugogodišnjeg sna, oslobađamo se ograničavajućih pravila i potom imamo zadatak da sebe “vaspitamo” ponovo, te živimo onako kako je i zamišljeno – u skladu sa životom koji nas okružuje.

Ukoliko imate osećaj da vam se mnoge situacije ponavljaju ili jednostavno niste zadovoljni nekim aspektom vašeg života, možda je ovo pravo mesto za vas. Ako osetite zov srca, prijavite se na marko.maodus@gmail.com

Mesto: Beograd, Višnjička 36

Vreme: 19 – 21:30h

Cena radionice je 2000 dinara.

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.