Radionica “Sveta ljubav”, 22.11.2017.

Vreme i mesto održavanja: 22. novembar, od 18 do 22h – Beograd, Maršala Birjuzova 41, Flowcentar

Dragi ljudi, pozivam vas na jednu, veoma posebnu radionicu pod imenom “Sveta ljubav”. Očekuje vas nešto veoma neobično, te bih voleo da se prijavite samo ukoliko osetite snažnu želju vašeg srca.

Program radionice:

  • Meditacija za povezivanje sa unutrašnjim detetom
  • Meditacija “Romantična ljubav” – usmerena na čišćenje predačkih linija, balansiranje muške i ženske energije 
  • Meditacija “Entitet” – usmerena na oslobađanje tamnijih energija koje parazitiraju u nama i misle, osećaju i delaju umesto nas
  • Meditacija “Sveta ljubav” – usmerena na partnersku ljubav namenjenu nama, a zasnovanu na iskrenosti, poverenju i timskom radu

Da mi je pre samo šest meseci neko rekao da ću se baviti ovim temama i organizovati radionice tog tipa, samo bih se nasmejao. Ali, još jednom se pokazalo da kada verujemo, život nam donosi veličanstvena i neobična iskustva, koja me i dalje ostavljaju u stanju zadivljenosti.

Nakon nekoliko radionica koje smo privatno organizovali u poslednje vreme, ovog puta – poziv je otvoren za sve. Stoga, pogledajte video i ukoliko poželite da prisustvujete ovoj radionici, prijavite se porukom na: marko.maodus@gmail.com.

Cena učešća na radionici je 3300 dinara.

Imam ogromno poverenje u ovaj program i u skladu sa tim, ukoliko ne budete osetili da ste dobili mnogo više od uloženog, bez ikakvih problema i dodatnih pitanja, biće vam vraćen novac.