Radionica “Sveta ljubav”, Pula, 26.11.2018.


Mesto: Karšiola 12, Pula

Vreme: 26. novembar, 17:30 – 21:30 h

              


Dragi ljudi, pred vama je još jedna čarobna i duboko isceljujuća radionica pod imenom “Sveta ljubav”. U poslednjih nekoliko meseci bilo ih je mnogo i do sada su reakcije bile potpuno veličanstvene. Posle mnogo poziva da gostujem u Hrvatskoj, došlo je vreme da se i to desi. 

Ove reči pišem nakon još jedne takve čarolije bezuslovne ljubavi koju smo juče doživeli na radionici u Podgorici. Jedna od divnih dama koje su prisustvovale radionici, osetila je ogromno oslobađanje u jednoj od meditacija. Nakon tog procesa je rekla kako je tokom života probala mnogo stvari, da je decenijama pokušavala da se oslobodi težine u grudima, da je imala veoma problematične odnose u familiji, ali da prosto ništa nije uspevalo da u njoj izazove takvu reakciju. Lično verujem da joj je snažna energija bezuslovne ljubavi pomogla da, u trenutku kada se strah pojavio, ostane u miru i poverenju, te tako otpusti sve što ju je blokiralo tokom dugog, dugog perioda. Potom je osetila ogromno olakšanje i potom rekla:

“Ispratila sam sve pretke”. 

Nedugo zatim, čitavom salom zaorio se oslobađajući smeh koji je trajao preko pet minuta. Takav smeh, isceljuje nas na najdubljem nivou.

Zanimljivo, ovakvi procesi, veoma su važni kako bismo živeli svetu ljubav u svemu, a posebno u odnosu sa osobu koja nam je božanski namenjena. 

 


 

              Program radionice:

  • Meditacija za povezivanje sa unutrašnjim detetom
  • Meditacija “Romantična ljubav” – usmerena na čišćenje predačkih linija, balansiranje muške i ženske energije i ljubav prema sebi 
  • Meditacija “Entitet” – usmerena na oslobađanje tamnijih energija koje parazitiraju u nama i misle, osećaju i delaju umesto nas
  • Meditacija “Sveta ljubav” – usmerena na partnersku ljubav božanski namenjenu nama, a zasnovanu na bezuslovnoj ljubavi, slobodi, iskrenosti, poverenju i timskom radu

Meditacije su izuzetno intezivne i rade se uz pranayama disanje. Ovakvo disanje ima zadatak da probudi uspavanu životnu energiju u nama i tako nam olakša da se oslobodimo davno potisnutih emocija tj. energetskih blokada. U prisustvu ogromne količine bezuslovne ljubavi, proces je u potpunosti bezbedan. Očekuje vas i mnogo zanimljivih inspirativnih priča, a verovatno i napadi smeha, koji isceljuju na najdubljem nivou.

Ukoliko i vi osetite zov vašeg srca i poželite da prisustvujete ovoj radionici, prijavite se porukom na: marko.maodus@gmail.com. 

Cena učešća je 40 evra.

 

Kako smo se proveli na jednoj od prethodnih radionica u Beogradu, možete videti na:

 

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje. 🙂