Radionica “Sveta ljubav” u Beogradu

Mesto: Beograd

Vreme: 2. jul, 19h

Dragi moji, nakon prethodne čarobne radionice, više vas je reklo: „Hajde brzo da bude sledeća“. Pošto znam koliko su blagotvorne i isceljujuće, a i pošto im se radujem kao malo dete, odlučio sam da to bude već 2. Jula.

Tema je sama došla. Biće to „Sveta ljubav“. Vi koji duže pratite moj rad, znate da se taj pojam pojavio nakon susreta sa blizanačkom dušom. Taj mistični, kosmički susret duša me je odveo u čudesnu, zanimljivu, uzbudljivu, ali i, bar za mene, veoma izazovnu avanturu.

Na tom putu, prošao sam kroz najteža emotivna stanja, upoznao najtamnije delove svoje duše, ali i doživeo čuda kakvih nema ni u filmovima ili bajkama.

Najvredniji darovi nakon svega što sam proživeo za mene su:

Naučio sam da prihvatam i volim sebe u zaista svim stanjima, sa svim svojim mislima, emocijama i delima. To mi daje veliki osećaj slobode.
Bliskost sa Bogom sam podigao na još viši nivo.
Ovladao sam tajnama alhemije.
Sivi čarobnjak koji se u mom srcu ranije probudio, postao je beli. Njegova snaga je postala ogromna.
Naučio sam kako da živim na, do tada, potpuno nepoznatim niovima bliskosti duša u partnerskim odnosima.

Istovremeno, bilo je to i ubedljivo najteže iskustvo u mom životu.

Ova radionica će biti posvećena partnerskim odnosima koje želimo da unapredimo na viši ili sveti nivo, bilo da su to već postojeći, ili oni koji tek dolaze. Da bismo to učinili, potrebno je da naučimo šta raditi sa našim emocijama. Kako zaista raditi na sebi – u sebi. Kako osetiti i transformisati osećaje gubitka, napuštenosti, usamljenosti, odbačenosti, nedovoljnosti, razočaranja, tuge, ljutnje, besa…
Kako doneti odluku o napuštanju odnosa u kome više nema ljubavi, radosti, rasta? Kako postaviti zdrave granice? Kako zaista prihvatiti i zavoleti sebe?

Kao posledica takvog rada dolaze i balans muške i ženske energije u nama, zadovoljstvo samima sobom, osećaj uzemljenja, pripadnosti, prisutnosti u sadašnjem trenutku, a iz toga i, partnerski odnos u koji ne ulazimo iz osećaja nedostatka, već iz ljubavi.

Odnosi među polovima su opterećeni užasnim mrakom. Muškarci i danas žene često smatraju manje vrednim. Kroz vekove su ih tretirali kao robu. Žene im često uzvraćaju na razne načine. Ta bitka se iz dana u dan ponavlja, a u njenoj pozadini nalaze se svi bolovi čovečanstva. Na nama je da učinimo šta možemo da prekinemo tu istoriju koju ponavljamo svojim obrascima.

Na radionici će biti nešto priče, ali ćemo na svemu tome najviše raditi kroz meditaciju disanjem. Veći nivoi životne energije omogućavaju da se na površinu podignu stare traume i bolovi, te se uz ljubav iscele. Neretko kažem da ove meditacije menjaju život.

Radionica će trajati oko dva i po do tri sata, meditacija se radi u ležećem položaju, a cena je 3.300 dinara. Možete se prijaviti porukom na marko.maodus@gmail.com

Želim vam mir koji prevazilazi svako poimanje.