Radionice i seminari u narednom periodu

31. oktobar, Beograd – Radionica “Novi početak”, (19-21:30h)

11. novembar, Pula – Radionica “Sveta ljubav”, (17:30-21:30h)

16.-17. novembar, Pula – Seminar “Put do slobode vodi kroz srce” (10-17:30h)

26. novembar , Beograd – Radionica “Sveta ljubav” (17:30-21:30h)

7.-8. decembar, Beograd – Seminar “Put do slobode vodi kroz srce” (10-17:30h)

Radionica “Novi početak” za temu ima pronalaženje mira sa prošlošću, opraštanje i otpuštanje potisnutih emocija, kako bismo mogli ponovo da zavolimo svoj život i sve njegove trenutke, te sa uzbuđenjem krenemo u veličanstvenu avanturu srca. Osim inspirativnih životnih priča i primera, na svakoj radionici ovog tipa, tu su i dve praktične meditacije, kroz koje na dublji način učite da komunicirate sa svojim bićem. Cena učešća na ovoj radionici je 2000 dinara.

Radionica “Sveta ljubav” namenjena je svima koji žele da unaprede ili pronađu kvalitetniji partnerski odnos, zasnovan na bezuslovnoj ljubavi, potpunom poverenju, iskrenosti i harmoničnom kretanju kroz život. Sam program je veoma intezivan i sastoji se od meditacije sa unutrašnjim detetom, a potom i tri meditacije koje se rade u ležećem položaju uz pranayama disanje, koje izazivaju snažna oslobađanja blokirane energije. Ukoliko nailazite na snažne probleme na ovom polju ili ste naišli na svog božanskog para (blizanačku dušu), možda je pravo vreme da nam se pridružite u stvaranju Raja na Zemlji 🙂 Cena učešća na ovoj radionici je 40 evra u Puli i 4000 dinara u Beogradu.

Dvodnevni seminar “Put do slobode vodi kroz srce” sadrži sve alate koje smatram najkvalitetnijim i najdubljim, koji nam mogu pomoći da kroz život idemo sa ogromnom ljubavlju i poverenjem, hrabro sledeći svoje srce. Ukoliko zaista želite da oplemenite svoje iskustvo, oslobodite se ograničavajućih stega, želite da živote u toku i često svedočite božanskim čudima, možda je vreme da nam se pridružite na ovom seminaru. Čitav program radionice “Sveta ljubav” je uključen u seminar, ali on uključuje i mnogo više. Cena učešća na ovoj radionici je 120 evra u Puli i 12000 dinara u Beogradu. Ukoliko vas zanima, detalje o samom programu seminara možete pročitati na:
https://markomaodus.com/put-do-slobode-vodi-kroz-srce1/

Prijavite se na marko.maodus@gmail.com

Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.