Seminar “Put ka slobodi vodi kroz srce”, 30.07. i 31.07. – iskustva

seminar2

 

Danas je završen drugi seminar “Put ka slobodi vodi kroz srce”. Ako vas bude zanimalo zašto seminar nosi baš taj naziv, možda je vreme da bacite pogled na jedan od najinspirativnijih tekstova koje sam napisao na

http://novasvest.com/vesti?id=403&v=put-ka-slobodi-vodi-kroz-srce

I ovog puta prezadovoljan sam i presrećan kako je čitav seminar prošao. Zaista osećam da je svaki put sve bolji. Još jednom smo svi zajedno napustili svoju komfornu zonu, otvorili se ka moći ljubavi i suočili se sa svojim strahovima. Izuzetno sam radostan što imam priliku da radim upravo ono što želim svojim čitavim bićem. Beskonačno hvala svima koji ste mi poklonili poverenje i odlučili da sledite svoje srce.

Naravno da smo i sada radili neke vežbe po prvi put i zaista su bile izuzetno zanimljive, snažne i efektne. Svi zajedno, zakoračili smo još dublje u hrabrost i poverenje. I po reakcijama polaznika, rezultati su fantastični. U dva dana intezivnog rada na sebi, oslobađali smo se svih onih emocija koje smo potisli kroz životno iskustvo. Stid, beznađe, krivica, bes, mržnja, žalost, strah, nemoć – sve te emocije nose značajnu lekciju za nas i kada ih jednom razumemo, takva iskustva nam u životu više nisu neophodna.

Prošli smo kroz nekoliko procesa oslobađanja ograničavajućih podsvesnih uverenja na praktičan način. Meditacije povezivanja sa unutrašnjim detetom, opraštanja drugima i sebi, oslobađanja podsvesnih uverenja o novcu i druge – pomogle su nam da se približimo unutrašnjem miru i otvorimo svoje srce. Kroz meditaciju „Ko sam ja?“ svi polaznici su stupili u prostor beskonačnih mogućnosti i dobili veoma zanimljive odgovore na, mnogi kažu „najvažnije pitanje u Univerzumu“. Lično verujem da sama ta spoznaja može izuzetno snažno da utiče na kvalitet naših života.

Za kraj, dozvolili smo svom neustrašivom srcu da kreira veličanstvenu verziju naše budućnosti. Ona je sada u našoj svesti, da nas podseti da verujemo u sebe i da nema odustajanja kada je u pitanju radost našeg srca. A kada dozvolimo da nas srce vodi, znamo da granice ne postoje, da je sve moguće i da je na nama da doprinesemo svetu na svoj divan, jedinstven način.

Nakon seminara, neki od polaznika su opisali svoje iskustvo:

Delijana M. – Jedinstveno iskustvo, do sada neproživljeno. Prezadovoljna sam! Mnogo novih spoznaja i potvrda nečega što sam već znala, a kroz meditacije se definitivno potvrdilo – sve je u nama. Hvala ti Marko, zaista je sve ljubav, hvala ti što si ljubav i što širiš ljubav.

Aleksandra S. – Zaista divno iskustvo. Nakon prvog dana bila sam preplavljena ljubavlju i poverenjem. Drugi dan seminara bio je još lepši. Hvala ti Marko, divan si!

Marija N. – Svaki put nova iskustva! Dobijam sve snažnije i dublje uvide, potvrde i viđenja. Sviđa mi se što uvek mogu da pitam šta me interesuje.

Nataša i Vladimir J. – Veoma pozitivno, proaktivno, praktično, primenljivo, inspirativno! Divan utisak na nas su ostavile snažne i praktične meditacije, kao i interesantne priče.

U toku seminara, doneo sam odluku da ih organizujem češće, tj. dva puta mesečno, pa se vidimo ponovo za dve nedelje. 🙂