Seminar “Put ka slobodi vodi kroz srce”, 25.6. i 26. 6. – iskustva

Iako je ovaj seminar održan pre čitave dve nedelje, tek sada pišem svoje utiske. Možda je toliko vremena bilo potrebno da se sve slegne.

Što se mene lično tiče – smatram ovaj seminar svojim najkvalitetnijim, najdubljim, najvrednijim radom i ogromnim uspehom. Izuzetno sam srećan i zahvalan životu što imam priliku da radim upravo ono što želim svojim čitavim bićem. Hvala svima koji ste mi poklonili poverenje i odlučili da sledite svoje srce.

Neke od vežbi i meditacija koje smo radili, vodio sam po prvi put. Po reakcijama polaznika, rezultati su fantastični. U dva dana intezivnog rada na sebi, oslobađali smo se svih onih emocija koje smo potisli kroz životno iskustvo. Stid, beznađe, krivica, bes, mržnja, žalost, strah – sve te emocije nose značajnu lekciju za nas i kada ih jednom razumemo, takva iskustva nam u životu više nisu neophodna.

Prošli smo kroz nekoliko procesa oslobađanja ograničavajućih podsvesnih uverenja na praktičan način. Meditacije povezivanja sa unutrašnjim detetom, opraštanja drugima i sebi, oslobađanja podsvesnih uverenja o novcu i druge – pomogle su nam da se približimo unutrašnjem miru i otvorimo svoje srce. Kroz meditaciju „Ko sam ja?“ svi polaznici su stupili u prostor beskonačnih mogućnosti i dobili veoma zanimljive odgovore na, mnogi kažu „najvažnije pitanje u Univerzumu“. Lično verujem da sama ta spoznaja može izuzetno snažno da utiče na kvalitet naših života.

Za kraj, dozvolili smo svom snažnom srcu da kreira veličanstvenu verziju naše budućnosti. Ona je sada u našoj svesti, da nas podseti da verujemo u sebe i da nema odustajanja kada je u pitanju radost našeg srca.

Poslednje iznenađenje na ovom seminaru bila je torta u obliku srca. Svi koji su odlučili da dva dana poklone radu na sebi, zaista su zaslužili da se zaslade 🙂

Nakon seminara, polaznici su na sledeći način opisali svoje iskustvo:

  • Nikola Ž. – 15kg lakši. Minimum! Poseduješ veliko znanje i jako kvalitetno radiš. Samo napred!
  • Dejan P. – Moje iskustvo sa seminara je predivno. Najsnažniji utisak za mene je slika nezgode koju sam doživeo u ratu još pre 25 godina. Upravo ona mi je pokazala put do ovog seminara.
  • Marina M. – Odličan seminar i divne meditacije. Ti si vrlo inspirativan i radiš iz srca. Najsnažniji utisak na mene ostavila je tvoja pozitivna energija.
  • Marija N. – Seminar je fenomenalan i sve vežbe koje smo radili su odlične. Poslednja je bila šlag na tortu. Samo nastavi ovako i organizuj radionice češće.
  • Nevena V. – Seminar je bio odličan. Spontanost i opuštenost su mi veoma prijale. Sve je bilo potkrepljeno ličnim, ali i iskustvima ljudi iz raznih delova sveta.
  • Milanka L. – Jednostavno – Divan osećaj! Iskreni osećaj da je moguće sve što poželiš!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply