Šta je to nepokolebljiva vera?

Dragi moji, nedavno sam čuo rečenicu koja je odjeknula na simpatičan, matematički način u mom biću.


“Čuda su direktno proporcionalna tvojoj veri. Što više veruješ, više je čuda u tvom životu.”

Bar u mom slučaju, ovo je potpuna istina. Nekada sam sve zasnivao na intelektu i više ili manje se plašio svega. Zapravo sam živeo u osećaju odvojenosti, te da je svet koji me okružuje najčešće protivnik koga treba pobediti.

Od trenutka kada sam doživeo duhovno buđenje, nekako, dosta brzo sam počeo da verujem i igram se kao dete. Ulazio sam u razne poduhvate, sledeći tihi šapat srca i verovao da moje “Volim te”, iza kog se nalazi bezuslovna ljubav, može isceliti i najteže situacije. Danas je gotovo svaki moj dan ispunjen božanskim čudima.

Ali, ovo nije priča o mojim iskustvima. Često se u nama pojave sumnje tipa: “Pa dobro, to se dešava ovom ili onom, ali ne mogu to ja”. To je jedan od glavnih razloga što ćete danas videti devojku Marijana Mandic, koja je bila na mom seminaru u Puli pre 6 meseci. Obratite pažnju na njene ljubav, veru, razigranost i na koji je način u potpunosti preokrenula svoj život i kako danas živi svoju slobodu.

Uživajte, a ja vam želim čaroban dan, okean ljubavi i radosti, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.