Živi veličanstvenu verziju života danas!

Dragi moji, evo još jednog divnog videa, snimljenog na specifičan način 🙂 Kako svakog dana verujem da će me srce odvesti na pravo mesto, tako se desilo i ovog puta. U trenu sam se zapitao: “Šta mi se radi?” i odgovor je bio “Vozi mi se”. U kom smeru – verujte mi da nisam imao pojma. Prosto sam krenuo sa poverenjem. Nekoliko dana je u meni bila prisutna i želja da snimim novi video na divnom mestu u prirodi. Osećao sam se prijatno i uživao u sunčanom jutru, vozeći se nepoznatim ulicama. U jednom času, skrenuo sam sa puta i završio na predivnom mestu. Istog časa sam znao da me je srce ponovo dovelo na savršeno mesto. 

Na sličan način sam u Puli pronašao i ulicu koja se zove “Zero strasse” (ili Ulica Nula). Kako je to samo savršeno, a tek posle kada sam čuo od svojih domaćina da niko nema pojma gde je ta ulica i komentar: “Pa ko drugi da je nađe nego ti?” 🙂

No, da se vratim na temu videa. Kada sam se zainteresovao za lični rast, a potom i duhovni razvoj, imao sam veliku želju da promenim svoje životno iskustvo. Osećao sam se veoma nezadovoljno i prosto nisam voleo svoje trenutke na ovom svetu. Kada bih pokušao da zamislim sebe radosnog, srećnog, opuštenog, slobodnog, kao osobu koja doprinosi sebi i drugima – pojavila bi se ideja o ovome što radim danas. Dugo mi je bilo teško u to da poverujem! Kasnije su se pojavila dodatna usmerenja (slično kao i vožnja kola na samom početku ovog teksta), koja me vode negde u “veličanstvenu verziju mog života”. 

Da bismo nešto takvo i iskusili, potrebno je da i živimo veličanstveno, tj. božanski, jer inače “tamo” nećemo ni stići. Veoma je važno da li su naše misli, emocije i akcije usklađene sa božanskim vodstvom. Koliko naše energije tokom dana koristimo na božanski način (u najjednostvnijem prevodu – volimo svoje trenutke), a koliko ne? Koliko smo hrabri da učinimo prave izbore, prestanemo da činimo ono što nije u skladu sa našom veličanstvenom verzijom života i tako oslobodimo tu energiju za ono što je pravo za nas?

Možda neki odgovor koji ste podsvesno tražili, stigne baš u toku ovog videa. Uživajte i ako vam se dopadne, podelite ga sa ljudima koje volite, a za koje osetite da im je u ovom času potreban. Želim vam okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje.